Εκμεταλλευτείτε τη δύναμη της απήχησης, της προώθησης και της δυνατότητας διαφήμισης που προσφέρει το internet. Χρησιμοποιήστε αυτή τη δύναμη για να προωθήσετε τη δουλειά σας. 

Ένας έξυπνος τρόπος για την προβολή σας είναι το δικό σας διαδικτυακό περιοδικό. Η χρήση εικόνας και κειμένου εγγυάται το καλύτερο αποτέλεσμα. 

Μία πολυτελής διαδικτυακή έκδοση η οποία θα περιλαμβάνει ό, τι θέλετε: βιογραφικό, εργογραφία, δείγμα της δουλειάς σας, συνεντεύξεις, παρουσιάσεις κ.λ.π. ώστε να δώσετε τη δυνατότητα στο κοινό σας να σας γνωρίσει καλύτερα και την ευκαιρία να σας μάθουν περισσότεροι. 

Το περιοδικό μπορεί να έχει όσες σελίδες θέλετε εσείς και να περιέχει ενεργά links τα οποία θα οδηγούν στους ιστότοπους που επιθυμείτε.  Σε μορφή PDF και σε μορφή ηλεκτρονικού περιοδικού για να το χρησιμοποιήσετε όπως σας εξυπηρετεί καλύτερα. 

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή του και το ανέβασμά του σε δωρεάν διαδικτυακή πλατφόρμα. Με δυνατότητα προσθαφαίρεσης σελίδων και ανανέωσης των links ώστε να είναι πάντοτε ενημερωμένο και επίκαιρο. 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here