Δευτέρα, Σεπτέμβριος 16, 2019
More
  Αρχική Σειρές: Μεταφρασμένη Λογοτεχνία Άγγελοι - Έρωτας (βιβλίο 3,5)- Kate Lauren

  Άγγελοι – Έρωτας (βιβλίο 3,5)- Kate Lauren

  -

  Άγγελοι – Έρωτας 

  Προσωπική άποψη: Ελισάβετ Κόλλια

  Τι είναι ικανός να κάνει κάποιος για το άτομο που αγαπάει; Ως που είναι ικανός να φτάσει για να αποδείξει την αγάπη του; Όταν ο άλλος σε βάζει σε ένα δίλημμα ζωής και θανάτου σ’ αγαπάει πραγματικά; Όταν προσπαθεί να σε αποφύγει για να γλιτώσει από τον πόνο, προσφέροντας στο άτομο που αγαπά δυστυχία, ποιόν προσπαθεί να γλιτώσει; Πόσες φορές κάποιος δεν αναγνώρισε την αξία του ατόμου που είχε δίπλα του παρά μόνο σε στιγμές ανάγκης;

  Άγγελοι: Έρωτας Αυτά και άλλα πολλά ερωτήματα βρίσκουν απαντήσεις στο συγκεκριμένο βιβλίο. Ένα βιβλίο που έρχεται να μας χαρίσει ελάχιστες στιγμές χαράς, αγάπης, έρωτα και αφοσίωσης πριν το μεγάλο φινάλε. Το βιβλίο Έρωτας λοιπόν είναι μεταξύ του 3ου και του 4ου βιβλίου. Εξηγεί κάποια πράγματα που επηρέασαν τη ζωή όχι μόνο του Ντάνιελ και της Λους, αλλά του Ρόναλντ, της Αριάν, της Σέλμπι και του Μάιλς. Είμαστε στην Αγγλία την εποχή του Μεσαίωνα όπου υπάρχουν Κάστρα, Φέουδα, Άρχοντες και Ιππότες. Μια μέρα πριν τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου που γιορτάζεται με ιδιαίτερο τρόπο, 4 ζευγάρια θα ζήσουν αυτή τη μέρα ξεχωριστά. Κάποιοι θα νιώσουν τον απόλυτο έρωτα και κάποιοι τον απόλυτο πόνο. Η μετέπειτα ζωή τους θα στιγματιστεί από αυτά τα γεγονότα.

  Έσκυψε πολύ αργά και κράτησε το μάγουλό της στην παλάμη του. Τα μάτια του είχαν το χρώμα του έναστρου ουρανού. Όταν πλησίασε το σαγόνι της στο δικό του, γέρνοντας ανεπαίσθητα το πρόσωπό της, η Σέλμπι έκλεινε τα μάτια. Τα χείλη τους ενώθηκαν στο πιο γλυκό φιλί. Ήταν απλό, τρυφερό. Όχι υπερβολικά περίπλοκο-άλλωστε ήταν το πρώτο τους φιλί. Όταν η Σέλμπι άνοιξε τα μάτια της και είδε την έκφραση στα δικά του- το χαμόγελό του που της ήταν τόσο γνώριμο σαν να ήταν δικό της-, ήξερε ότι της είχαν κάνει το καλύτερο δώρο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Και δεν θα το αντάλλασσε με τίποτα στον κόσμο. 

  Άγγελοι: Έρωτας Η Σέλμπι και ο Μάιλς μέσα από τα ταξίδια τους στους προάγγελους, θα γνωρίσουν ο ένας τον άλλον καλύτερα και θα συνειδητοποιήσουν ότι δεν είναι αδιάφορος ο ένας για τον άλλο. Ο έρωτας θα γεννηθεί στην καρδιά τους και έτσι θα καταλάβουν καλύτερα την Λους και τον Ντάνιελ! Ο Ρόλαντ γνώρισε τον έρωτα στα μάτια μιας θνητής και ενώ πίστευε ότι μπορούσε να τα καταφέρει με την αγαπημένη του κατάλαβε ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να της φανερώσει την πραγματική του ταυτότητα.

  Μια ζωή βασισμένη σε ψέμματα θα μπορούσε να είναι ευτυχισμένη;

  Ήταν σίγουρος για την αγάπη που τους έδενε;

  Η Αριάν έζησε έναν παράνομο έρωτα που δεν μπορούσε ποτέ να αποκαλύψει στους γύρω της. Ο έρωτάς της για την δαίμονα Τες ήταν απαγορευμένος. Όταν της ζητήθηκε να πάρει θέση και να διαλέξει τον έρωτα εκείνη δεν ήθελε να ακολουθήσει τον δρόμο που της έδειχνε το αγαπημένο της πρόσωπο. Αν και πάλεψε γι’ αυτή την αγάπη πόσο δυνατή ήταν άραγε για να αντέξει; Η Λους είναι θλιμμένη γιατί δεν θεωρεί τον εαυτό της άξιο για τον Ντάνιελ σ’ αυτή τη ζωή. Εκείνη είναι μια φτωχή κοπέλα κι εκείνος ένας Ιππότης. Η απομάκρυνση του Ντάνιελ την πληγώνει χωρίς να γνωρίζει ότι εκείνος το κάνει για να καθυστερήσει την κατάρα της. Μην μπορώντας όμως να μείνει μακριά της, έρχεται κοντά της για να περάσουν μαζί την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ανταλλάσσοντας παθιασμένα φιλιά. Η αγάπη τους είναι τόσο δυνατή που όλοι οι φίλοι τους χαίρονται που τους δίνεται η ευκαιρία να ζήσουν μια ολόκληρη μέρα χωρίς φόβο. Κάθε φορά που πλησιάζουν ο ένας τον άλλον ανάβουν φωτιές. Η αγάπη τους τόσο δυνατή και τόσο απόλυτη που δεν υπολογίζουν τίποτα. Μόνο να είναι μαζί.

  Θα καταφέρουν να βρουν τον τρόπο να λύσουν την κατάρα;

  Η απάντηση στο 4ο βιβλίο Άγγελοι: Η έκσταση!!

  Περίληψη: Άγγελοι – Έρωτας Η σχέση της Λους και του Ντάνιελ αποτελεί το τέλειο παράδειγμα της αιώνιας αγάπης. Αλλά δεν είναι οι μοναδικοί που νιώθουν τον έρωτα να κυριεύει τη ζωή τους. Ο Μάιλς και η Σέλμπι, ο Ρόλαντ και η Αριάν αισθάνονται τις καρδιές τους να χτυπούν δυνατά κι έναν περίεργο κόμπο στο στομάχι τους. Βιώνουν κι αυτοί πρωτόγνωρα συναισθήματα που τους συγκλονίζουν. Μέσα από ένα ταξίδι στο χρόνο και τέσσερις διαφορετικές ιστορίες, η Λόρεν Κέιτ μάς γνωρίζει καλύτερα τους ήρωες των βιβλίων της σειράς ΑΓΓΕΛΟΙ και μιλάει για τον έναν και μοναδικό έρωτα.

  Στοιχεία βιβλίου:

  Άγγελοι - Έρωτας Τίτλος: Άγγελοι – Έρωτας

  Συγγραφέας: Kate Lauren

  Εκδότης: Ψυχογιός

  ISBN: 9789604966363

  Αριθμός Σελίδων: 209

  Έτος Έκδοσης: 2012

  Θεματοφύλακες Λόγω Τεχνών
  Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που αγαπάμε τις λέξεις σε όποια τους μορφή κι αν τυπώνονται: άρθρα, ειδήσεις, λογοτεχνία, ποίηση και δραστηριοποιείται στο διαδίκτυο. Σας ενημερώνουμε για δραστηριότητες παλιές και καινούριες. Ελάτε μαζί μας να παίξουμε με τα λόγια που γράφονται!

  Απάντηση