Κυριακή, 5 Ιουλίου, 2020
More
  Αρχική Σειρές: Μεταφρασμένη Λογοτεχνία Άγγελοι-Το πάθος (βιβλίο 3ο) - Kate Lauren

  Άγγελοι-Το πάθος (βιβλίο 3ο) – Kate Lauren

  -

  Άγγελοι-Το πάθος

  Προσωπική άποψη: Ελισάβετ Κόλλια

  Μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις η Λους νιώθει προδομένη. Πιστεύει ότι της έχουν πει ψέμματα. Αμφιβάλλει για την αγάπη του Ντάνιελ και πιστεύει ότι είναι μαζί της δεμένος λόγω της κατάρας. Γι’ αυτό το λόγο αποφασίζει να κάνει ταξίδια στο κοινό παρελθόν τους και να ζήσει από κοντά την αγάπη τους στο χρόνο.

  Άγγελοι Το πάθοςΘέλει να ανακαλύψει πώς λύνεται η κατάρα και αν η αγάπη τους είναι αληθινή. Μοναδικός συνοδοιπόρος της ο Μπιλ. Ένα περίεργο πλάσμα που βρήκε μέσα στους προάγγελους. Ο Μπιλ τη βοηθάει σε κάθε της ζωή να συναντήσει τον εαυτό της και τον Ντάνιελ για να ανακαλύψει την αλήθεια γύρω από την αγάπη τους.

  Παράλληλα όμως και όλοι οι υπόλοιποι έχουν βγεί στο κατόπι για να εντοπίσουν τη Λους αφού ακόμα η ζωή της είναι σε κίνδυνο. Ο Ντάνιελ λοιπόν φτάνει πάντα αφού έχει φύγει η Λους και σε κάθε ζωή που επισκέφτεται θυμάται τον πόνο και την δυστυχία που βίωνε κάθε φορά που την έχανε μέχρι να γίνει η επόμενη μετενσάρκωση.

  Η ένταση σε αυτό το βιβλίο ολοένα και αυξάνεται για να κορυφωθεί στο επόμενο

  Η Λους βλέποντας τον εαυτό της στο παρελθόν αναρωτιόταν πώς μπορούσε να εμπνέει αγάπη στον Ντάνιελ σε κάποιες συγκεκριμένες ζωές. Έβλεπε την απόγνωση στο πρόσωπό του κάθε φορά που ένιωθε ότι πλησίαζε η ώρα που θα τη χάσει και την γεμάτη πόνο αντίδραση του όταν έμενε μόνος. Πείστηκε για το μέγεθος της αγάπης του Ντάνιελ. Κατάλαβε επιτέλους ότι αυτό που τους δένει είναι κάτι πολύ δυνατό και όσο παίρνουν τα χρόνια δυναμώνει περισσότερο.

  Άγγελοι Το πάθοςΟι ψυχές τους είναι αδελφές και δεν επιβιώνει η μία χωρίς την άλλη!! Θα κριθεί να πάρει σοβαρές αποφάσεις που θα επηρεάσουν τη ζωή όλων των εμπλεκομένων. Ο Μπιλ προσπαθεί να τη βοηθήσει στην απόφασή της αλλά κατά πόσο θέλει το καλό της; Ποιος είναι ο Μπιλ και ποιος ο ρόλος του στην ιστορία; Ένα βιβλίο γεμάτο συναισθήματα, δοσμένα με γλαφυρές περιγραφές. Η αγάπη αναβλύζει κάθε φορά που έρχονται σε επαφή! Ένας δυνατός έρωτας που άντεξε στην αιωνιότητα!! Θα καταφέρει τελικά να επιβιώσει; Ή θα καταφέρουν οι εχθροί τους να τους χωρίσουν για πάντα; Αγωνιώ να μάθω τη συνέχεια αυτής της μεγάλης αγάπης, εσείς;

  Μπροστά της στεκόταν ο Ντάνιελ, καλυμμένος με μια λαμπερή αύρα από βιολετί φως. Τα ανοιχτά φτερά του ήταν τεράστια και επιβλητικά και την καλούσαν να βρεθεί στην αγκαλιά τους. Άπλωσε το χέρι του και η Λους κράτησε την ανάσα της. 

  Περίληψη: Η Λους θα πέθαινε για τον Ντάνιελ. Και έχει πεθάνει. Ξανά και ξανά. Στη διάρκεια των αιώνων, η Λους και ο Ντάνιελ ξαναβρίσκουν ο ένας τον άλλο μόνο και μόνο για να χωριστούν και πάλι. Αλλά ίσως,δε χρειάζεται να είναι πια έτσι… Η Λους είναι σίγουρη ότι κάτι ή κάποιος από την προηγούμενη ζωή της μπορεί να τη βοηθήσει. Κι έτσι γυρίζει πίσω στο παρελθόν για να είναι μάρτυρας στις πρώτες συναντήσεις της με τον Ντάνιελ και στα πρώτα ερωτικά τους σκιρτήματα. Ο Καμ και οι λεγεώνες των αγγέλων και των Απόκληρων είναι αποφασισμένοι να πιάσουν την Λους στα χέρια τους. Όσο για τον Ντάνιελ, τρέμει στη σκέψη γι’ αυτό που πρόκειται να γίνει αν η Λους ξαναγράψει την ιστορία τους, αν η αιώνια αγάπη τους σβήσει για πάντα μέσα στις φλόγες… Το τρίτο μέρος της σειράς ΑΓΓΕΛΟΙ, η συνέχεια ενός απόλυτου και μοναδικού έρωτα.

  Στοιχεία βιβλίου:

  Τίτλος: Άγγελοι, Το πάθος (βιβλίο 3ο)

  Συγγραφέας: Kate Lauren

  Εκδότης: Ψυχογιός

  ISBN: 978-960-496-283-9

  Αριθμός σελίδων: 384

  Ημερομηνία έκδοσης: 6-10-2011

  Επεξεργασία εικόνας: Παναγιώτα Γκουτζουρέλα

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here