Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021
More
  Αρχική Μεταφρασμένη Λογοτεχνία Άγριος πόθος - Gena Showalter

  Άγριος πόθος – Gena Showalter

  -

  Άγριος Πόθος. Φτάσαμε αισίως στο δέκατο βιβλίο της σειράς Οι Άρχοντες του Κάτω Κόσμου. Άλλο ένα υπέροχο εξώφυλλο με έναν άντρα που κερδίζει τις εντυπώσεις και αφήνει πολλές υποσχέσεις! Κάθε εξώφυλλο μια αποκάλυψη! Πόσο αγαπώ αυτή τη σειρά. Ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε τον Κέιν

  Προσωπική άποψη: Ελισάβετ Κόλλια

  Ο Κέιν είναι ξενιστής του Δαίμονα του Ολέθρου. Από τη στιγμή που ο δαίμονας μπήκε μέσα του, η ζωή του έγινε ένα βασανιστήριο. Δεν έχει ούτε μια στιγμή ηρεμίας. Όλα τα άσχημα που μπορούν να συμβούν, τυχαίνουν σε εκείνον. Οι καταστροφές τον κυνηγούν σαν να έχει μαγνήτη. Ο Κέιν ίσως είναι ο μοναδικός Άρχοντας που έχει σχέσεις μίσους με τον Δαίμονά του. Ο Όλεθρος θέλει πράγματα που φέρνουν την καταστροφή ακόμα και του Ξενιστή του, σε αντίθεση με τον Κέιν.

  Έχοντας λοιπόν υπομείνει πολλές βδομάδες βασανιστηρίων στην κόλαση, ο Κέιν δεν θέλει επαφές με καμιά γυναίκα και περισσότερο με τη σωτήρα του, την Τζοσεφίνα Έισλινγκ. Μισή θνητή, μισή νεραϊδικό, αυτή η κοπέλα ξυπνάει τον δαίμονα του Ολέθρου και δεν αφήνει στιγμή ηρεμίας στον Κέιν. Όσο και να θέλει να βρίσκεται κοντά της, ο δαίμονάς του απειλεί να τη σκοτώσει, αδιαφορώντας για το τίμημα.

  Η Τζοσεφίνα ήθελε να δραπετεύσει από τη ζωή της και όσα της φορτώνουν. Ζει ένα καθημερινό μαρτύριο χωρίς περίπτωση λύτρωσης και αλλαγής. Προτιμά να πεθάνει από το να επιστρέψει κοντά στους δικούς της και σε όσα αναγκάζεται να υποστεί. Η ζωή της μετά τον θάνατο της μητέρας της είναι μαρτυρική. Προτιμά τον θάνατο από αυτή τη ζωή. Έτσι βοηθά τον Κέιν να ξεφύγει από την Κόλαση με την προϋπόθεση να τη σκοτώσει. Εκείνος όμως δεν μπορεί να το κάνει. Και τότε εκείνη το σκάει. Και ο Κέιν τρέχει στο κατόπι της με συντροφιά τον Γουίλιαμ. Όταν λοιπόν η Τζοσεφίνα πέφτει στα χέρια της οικογένειάς της, ο Κέιν περνάει μέσα από συμπληγάδες πέτρες για να βρεθεί στη Σαγήνη, τη χώρα των Νεραϊδικών, και να τη σώσει.

  Εκείνη άφησε ένα βογκητό, ο Κέιν ανασήκωσε το κεφάλι του όσο χρειαζόταν για να παρατηρήσει τα παραδομένα στο πάθος χαρακτηριστικά της. Η ομορφιά της ήταν μια φαντασίωση που ποτέ δεν είχε επιτρέψει στον εαυτό του. Τα χείλη της ήταν κατακόκκινα και πρησμένα. Υγρά. Ονειρεμένα.

  Εκείνη είναι η μόνη γυναίκα που του ξύπνησε τον πόθο και το πάθος. Η μόνη που θα ήθελε να έχει δίπλα του. Το ίδιο όμως ισχύει και για την Τζοσεφίνα. Ο Κέιν είναι ο μόνος άντρας που ανάβει φωτιά στο κορμί της. Τα αισθήματα είναι αμοιβαία, αλλά εκείνη φοβάται ότι δεν είναι ισάξιά του, με αποτέλεσμα να τον αποφεύγει. Ο Κέιν θα κάνει τα πάντα για να την προστατεύσει. Οι δύο τους πρέπει να αποφασίσουν αν θα ζήσουν χώρια… ή θα πεθάνουν μαζί.

  Είσαι δική μου. Το κορμί της είχε ζωντανέψει σ’ αυτά τα λόγια. Οι παλμοί της είχαν αυξηθεί. Το στομάχι της φτερούγιζε. Κάθε κύτταρό της είχε φλογιστεί. Αλλά όλα αυτά τα αισθήματα έγιναν καπνός με τις υπόλοιπες κουβέντες του. Ήταν γι’ αυτόν ένα καθήκον, τίποτα περισσότερο.

  Παράλληλα τρέχουν οι ιστορίες του Τόριν, που περιμένει να εκπληρωθεί μια του επιθυμία που του έταξε ο Κρόνος, και της Καμέο με τη Βαϊόλα, που αγνοούνται και οι υπόλοιποι Άρχοντες ψάχνουν να τις βρουν. Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως. Νέοι χαρακτήρες εμφανίζονται και παίζουν σπουδαίο ρόλο στην ιστορία μας.

  Ένα ακόμα βιβλίο γεμάτο από δράση και συναίσθημα. Ο Κέιν είναι ο μοναδικός Άρχοντας που δεν υποφέρει τον Δαίμονά του και θέλει να τον ξεφορτωθεί ακόμα κι αν πεθάνει ο ίδιος. Είναι πονεμένος, απογοητευμένος, και θεωρεί τον εαυτό του βάρος για τους φίλους του και ανάξιο για να στηριχθείς πάνω του. Παρ’ όλα αυτά δεν παραιτείται ακόμα και αν κινδυνεύει η σωματική του ακεραιότητα. Δίνεται απόλυτα σε όσους αγαπά και τολμά να θυσιαστεί. Βρήκε λοιπόν το τέλειο ταίρι, καθώς και η Τζοσεφίνα είναι πρόθυμη να θυσιαστεί γι’ αυτόν που αγαπά, γι’ αυτόν που της χάρισε ευτυχία, χαμόγελο, αγάπη και προστασία. Ένα ζευγάρι τόσο ταιριαστό.

  Θα καταφέρουν άραγε να μείνουν μαζί;

  Μου άρεσε πάρα πολύ. Είναι η μοναδική φορά που μίσησα τον Δαίμονα κάποιου Άρχοντα. Συμπάσχω με τον άμοιρο Κέιν που τον ανέχεται τόσους αιώνες! Πραγματικά του αξίζει βραβείο! Είναι μια σειρά που αγαπώ πολύ και ανυπομονώ για κάθε νέο βιβλίο. Αν δεν έχετε γνωρίσει ακόμη τους Άρχοντες του Κάτω Κόσμου, δεν ξέρετε τι χάνετε! Μην καθυστερείτε. Ετοιμαστείτε για ένα υπέροχο ταξίδι στη φαντασία. Το απόλαυσα και σας το προτείνω.

  Περίληψη Άγριος Πόθος: Είναι αποφασισμένη να τον βοηθήσει να βγει από το σκοτάδι…

  Έχοντας υπομείνει πολλές βδομάδες βασανιστηρίων στα έγκατα της κόλασης, ο Κέιν δε θέλει να έχει καμία σχέση με την όμορφη σωτήρα του, την Τζοσεφίνα Έισλινγκ. Μισή θνητή, μισή νεραϊδικό, αυτή η κοπέλα απειλεί να ξυπνήσει το δαίμονα του Ολέθρου που ζει μέσα του –ένα κτήνος ασυγκράτητο, αποφασισμένο να σκοτώνει αδιακρίτως, αδιαφορώντας για το τίμημα.

  Την Τζοσεφίνα την καταδιώκει ένας εχθρός στυγνός –η οικογένειά της– και ο Κέιν είναι ο μόνος που την προστατεύει. Επίσης είναι ο μόνος άντρας στη ζωή της που όχι μόνο βάζει φωτιά στην καρδιά και στο κορμί της, αλλά υποκύπτει και ο ίδιος στις φλόγες του πάθους. Καθώς περνούν μέσα από τις συμπληγάδες πέτρες του κόσμου των νεραϊδικών, πρέπει να επιλέξουν αν θα ζήσουν χώρια… ή αν θα πεθάνουν μαζί.

  Άγριος Πόθος
  Άγριος Πόθος

  Στοιχεία βιβλίου

  Τίτλος: Άγριος Πόθος (The Darkest Craving)

  Συγγραφέας: Showalter Gena

  Εκδόσεις: Bell

  ISBN: 978 960 620 844 7

  Σελίδες: 408

  Ημερομηνία έκδοσης: 10/2020

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here