Γράφει/φωτογραφίες: Aθηνά Φαρσιαρώτου

Την Τετάρτη 18 Απριλίου έγινε η παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο “Αντέχεις;” της κύριας Χριστίνας Πομόνη, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Έλαβε μέρος στο βιβλιοπωλείο Πανίδης, σε ένα όμορφο και ζεστό περιβάλλον.

Τρεις εξαιρετικές ομιλήτριες μας μύησαν ελαφρώς στα ενδότερα μυστικά της πλοκής, αλλά παράλληλα κατάφεραν με τα λόγια και τον τρόπο τους να κάνουν το κοινό να αισθανθεί άνετα και πολύ κοντά σε εκείνες. Φυσικά, καθ’ όλη την διάρκεια η συγγραφέας, Χριστίνα Πομόνη, απαντούσε σε ερωτήσεις, σχολίαζε και συμπλήρωνε τα λεγόμενα των υπολοίπων ομιλητριών, αλλά και με μεγάλη ευκολία άνοιξε την καρδιά της σ’ εμάς για αυτήν και την ζωή της, με όλες της τις δυσκολίες.

Η δεύτερη συγγραφική της επιτυχία με τίτλο “Αντέχεις” αντικατοπτρίζει τις δυσκολίες που βιώνουν όλοι οι άνθρωποι μέσα στην ίδια τους την οικογένεια, αλλά και τα μετέπειτα τραύματα που έχουν δημιουργηθεί εξ αυτών και προκαλούν στον καθένα από μας σύγχυση και φυσικά πολλά άλλα ψυχοκοινωνικά προβλήματα. Πρόκειται για ένα σκοτεινό έργο με την δική του μοναδική δυναμική. Ένα έργο που ρουφάει τον αναγνώστη.

Εύχομαι στην κυρία Χριστίνα Πομόνη παντα επιτυχίες και να συνεχίσει να είναι τόσο δυνατή, παραγωγική και ανθρώπινη όπως τώρα.

Επεξεργασία εικόνας: Αναστάσιος Τριανταφύλλου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here