Ανώνυμος Εξαπάτηση

Προσωπική άποψη: Κυριακή Γανίτη

Άλλο ένα εξαιρετικό αστυνομικό μυθιστόρημα έφτασε στο τέλος του. Καλογραμμένο, με εναλλασσόμενη πλοκή, με γρήγορη ροή και πολύ σασπένς. Μια ιστορία που θα μπορούσε κάλλιστα να συμβεί στην πραγματικότητα.

Τίποτα τελικά δεν είναι όπως φαίνεται. Τι μπορεί να συμβεί σε κάποιον που απλά αναζητά εργασία;;; Πώς μία αθώα αγγελία για δουλειά μπορεί να σου κοστίσει τελικά την ζωή;;; Ίντριγκα, δολοφονίες και πολιτική πλέκουν το κουβάρι της ιστορίας του βιβλίου!!!! Εμένα με κράτησε από την αρχή ως το τέλος.

Ένας νέος άνδρας, ο Νίκος, εν καιρώ κρίσης, ψάχνει για εργασία μέσω αγγελιών στο Internet. Η δουλειά που βρίσκει είναι να μεταφέρει πακέτα για λογαριασμό μιας εταιρίας. Όλα μοιάζουν ύποπτα σε εκείνον και αρχίζει να ψάχνει το τι συμβαίνει, όταν καταλήγει μπλεγμένος με δολοφονίες, πολιτικά ζητήματα, δολοπλοκίες και διάφορα τέτοιου είδους ζητήματα. Είναι το πρώτο μέρος και σε ερώτηση που έκανα στον συγγραφέα, Αναστάσιο Ροδόπουλο, μου είπε ότι θα υπάρξει και συνέχεια.

Επικίνδυνα και καταστροφικά μονοπάτια χωρίς γυρισμό, στα οποία εισχωρεί, βάζοντας τον εαυτό του κι ολόκληρη την οικογένειά του σε θανάσιμο κίνδυνο. Αποφασισμένος για όλα, ωθείται στα άκρα…

Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα!

 

Περίληψη: Στο βιβλίο Ανώνυμος Εξαπάτηση ο Αναστάσιος Ροδόπουλος συνθέτει αριστοτεχνικά ένα εκπληκτικό αστυνομικό μυθιστόρημα με την πλοκή να εναλλάσσεται καθ’ όλη την διάρκεια του βιβλίου απ’την πρώτη σελίδα μέχρι και την τελευταία.Η αναζήτηση δουλειάς εν μέσω κρίσης μπορεί να οδηγήσει σε επικίνδυνα μονοπάτια χωρίς γυρισμό,με συνέπειες πολύ καταστροφικές για τον ίδιο τον Νίκο αλλά και για την οικογένεια του καθώς αυτή η εύρεση εργασίας θα τον εξωθήσει στα άκρα και όλα πλέον μπορούν να συμβούν.
 
 
Στοιχεία βιβλίου:
Τίτλος: Ανώνυμος Εξαπάτηση – Η αρχή του κακού
 
Συγγραφέας: Ροδόπουλος Αναστάσιος
 
Εκδόσεις: Ιδιωτική
 
Έτος κυκλοφορίας: 2017
 
Σελίδες: 184
 
ISBN: 978-9609387477 
 
 
Το βιβλίο  μπορείτε να το βρείτε σε όλα τα καταστήματα του ” Ιανού ” , σε όλα τα καταστήματα του ” Πατάκη ” , στην Ορεστιάδα στο βιβλιοπωλείο ” Εμμανουηλίδου Άρτεμις ” , στην Λέσβο στο βιβλιοπωλείο ”Μαμάδι ” , στο βιβλιοπωλείο ” Συμβολή ” στην Αριδαία. Περισσότερες πληροφορίες για τα βιβλία του συγγραφέα εδώ
 
 Επεξεργασία εικόνας: Παναγιώτα Γκουτζουρέλα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here