Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, 2020
More

  Αυγή και Χουάν – Στην Τελευταία Στροφή

  -

  Αυγή και Χουάν – «Στην Τελευταία Στροφή»

  Γράφει η Έλενα Αντωνίου

  Το τελευταίο μου βιβλίο «Στην Τελευταία Στροφή» είναι ένα πολύ δυνατό και σύγχρονο ρομαντικό μυθιστόρημα. Εξίσου δυνατοί είναι οι χαρακτήρες. Το ζευγάρι ηρώων μου είναι δύο νέοι άνθρωποι που έχουν μάθει να δίνουν τις δικές τους μάχες και να τις κερδίζουν.

  Η Αυγή ένιωσε την ερωτική απόρριψη και τον πόνο της απώλειας. Δύο γεγονότα σταθμοί στην εφηβεία της τη στιγμάτισαν και την έκαναν να σηκώσει τείχη. Είναι δύσπιστη, είναι «σπασμένη» συναισθηματικά, είναι μοναχική. Θέλει να νιώσει, θέλει να ζήσει, αλλά είναι γεμάτη φόβους και διλήμματα. Προσπαθεί να επιβιώσει σε έναν αντρικό κόσμο όπου συνεχίζει να βιώνει την απόρριψη και τη δυσπιστία, και θέλει να αποδείξει την επαγγελματική αξία της. Είναι μια γυναίκα νέα, δυνατή, δυναμική και ανεξάρτητη που παράλληλα κρύβει τις πληγές και τις φοβίες της.

  Αυγή και Χουάν – Στην Τελευταία Στροφή

  Ο Χουάν ένιωσε σε παιδική ηλικία την απόρριψη αφού ο πατέρας του εγκατέλειψε την οικογένειά του. Έμαθε να παλεύει και να δίνει τις μάχες του. Είναι σκληρός, μοναχικός και προσηλωμένος στους στόχους του. Γεννημένος πρωταθλητής. Η κορυφή είναι ο μόνος προορισμός του. Δεν υπάρχουν συναισθηματισμοί. Η ζωή του είναι μόνο στιγμές και τα ζει όλα στο έπακρο, χωρίς όμως να δίνει κομμάτια του. Έχει μάθει να κρατά καλά κλειδωμένη την καρδιά του και αυτός είναι ο μεγάλος φόβος του.

  Είναι το κλασικό «κακό» αγόρι, αλλά μέσα του έχει τόσα αποθέματα αγάπης που σε κάνει να λυγίσεις και να τον ερωτευθείς παράφορα. Προτού τον νικήσει το ψέμα και το μίσος. Γνωρίζονται και μαθαίνουν μαζί να νικούν τα σημάδια και τους εφιάλτες. Να νικούν τον κακό τους εαυτό. Προχωρούν σε ένα κοινό μοίρασμα σκέψεων, συναισθημάτων, ψυχών. Οι δυο τους μαζί, σε μια κοινή πορεία, μαθαίνουν να ενώνουν τα κομμάτια τους και προσπαθούν να ξεπεράσουν όλα τα εμπόδια που βρίσκουν στον δρόμο τους, όσο δύσκολο και αν είναι το συναισθηματικό ξεγύμνωμα. Θα συναντηθούν ακριβώς στην τελευταία στροφή, λίγο πριν από τον τερματισμό.

  Επιμέλεια κειμένου: Ζωή Τσούρα

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here