Παρασκευή, Σεπτέμβριος 20, 2019
More
  Αρχική Φεστιβάλ Τεχνών Comic Con Θεσσαλονίκης 2019

  Comic Con Θεσσαλονίκης 2019

  -

  Comic Con Θεσσαλονίκης 2019
  Οι Θεματοφύλακες Λόγω Τεχνών είχαν τη χαρά να βρεθούν στο χώρο του  Comic Con Θεσσαλονίκης, παρουσιάζοντας πλούσιο φωτογραφικό υλικό για τους αγαπημένους τους αναγνώστες.
  Comic con Θεσσαλονίκης 2019
  Βρέθηκαν με γνωστούς και αγαπημένους συγγραφείς, μίλησαν μαζί τους, επισκέφτηκαν τα περίπτερα των εκδοτικών οίκων, ενημερώθηκαν για τις νέες κυκλοφορίες, παρακολούθησαν συζητήσεις και εκδηλώσεις.
  Comic con Θεσσαλονίκης 2019
  Η έκθεση κόμικς έλαβε χώρα στο Συνεδριακό Κέντρο ‘Ιωάννης Βελλίδης” από τις 10 ως τις 12 Μαΐου. Το Comic Con είναι ένα φεστιβάλ για όλους τους φίλους των κόμικς, του animation, των video games.
  Comic con Θεσσαλονίκης 2019
  Ήταν ένα μαγικό ταξίδι για μας  στο χώρο του βιβλίου. Ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο με φίλους, συνεργάτες, συγγραφείς. Μια μοναδική εμπειρία στο Comic Con Θεσσαλονίκης 2019.
  Θεματοφύλακες Λόγω Τεχνών
  Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που αγαπάμε τις λέξεις σε όποια τους μορφή κι αν τυπώνονται: άρθρα, ειδήσεις, λογοτεχνία, ποίηση και δραστηριοποιείται στο διαδίκτυο. Σας ενημερώνουμε για δραστηριότητες παλιές και καινούριες. Ελάτε μαζί μας να παίξουμε με τα λόγια που γράφονται!

  Απάντηση