Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021
More
  Αρχική Λόγω Τεχνών Δαρβίνος - Το μυστήριο της φύσης

  Δαρβίνος – Το μυστήριο της φύσης

  -

  Δαρβίνος – Το μυστήριο της φύσης

  Γράφει η Χρυσούλα Ζαφειράκη

  Η συνεργάτης μας Χρυσούλα Ζαφειράκη παρακολούθησε την τριασδιάστατη ταινία στην Θόλο του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού και μας τη συστήνει.

  Στον Ελληνικό Κόσμο, στην αίθουσα της Θόλου, παρακολουθήσαμε την τρισδιάστατη ταινία «Δαρβίνος: Το μυστήριο της φύσης». Η ταινία υπόσχεται ένα περιπετειώδες ταξίδι ανακάλυψης της εξέλιξης της ζωής στον πλανήτη μας μέσα από τα μάτια του Δαρβίνου.

  Τι θα δει ο θεατής σε αυτή την ταινία διάρκειας σαράντα λεπτών;

  Οι θεωρίες του Δαρβίνου για τη φυσική επιλογή και την προέλευση των ειδών -συμπεριλαμβανομένου και του ανθρώπου- παρουσιάζονται στην ταινία με τρόπο εντυπωσιακό αλλά και εύληπτο.

  Αποκαλύπτεται σε όλο του το μεγαλείο το υπέροχο τοπίο της φύσης και αποκαθίστανται βήμα-βήμα τα κομμάτια του επιστημονικού αυτού αινίγματος. Παράλληλα, νέα ερωτήματα δημιουργούνται, που αφήνουν περιθώρια για καινούριες ερμηνείες.

  Εντυπωσιακά γραφικά στην 360ο μοίρες οθόνης της Θόλου, η μουσική από τη Συμφωνική Ορχήστρα της Βουδαπέστης και η αφήγηση του ηθοποιού Γιάννη Μπέζου μας εξέπληξαν! Μία παράσταση για μικρά και μεγάλα παιδιά.

  Αν και εσείς θέλετε μαζί με τα παιδιά σας να γνωρίσετε τις θεωρίες του Δαρβίνου, μπορείτε να παρακολουθήσετε την ταινία στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, που βρίσκεται στην οδό Πειραιώς 254 στον Ταύρο. Για τις ώρες προβολής μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Ιδρύματος. http://www.tholos254.gr

  Μπορείτε επίσης να δείτε το trailer της ταινίας για να πάρετε μια μικρή γεύση.

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here