Παρασκευή, Σεπτέμβριος 20, 2019
More
  Αρχική Φεστιβάλ Τεχνών Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης 2019

  Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης 2019

  -

  Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης 2019 
  Tο πιο σημαντικό  γεγονός για το βιβλίο και τους εκδότες που διοργανώνεται στη χώρα μας, είναι η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης.

  Η 16η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου πραγματοποιήθηκε από τις 9 ως τις 12 Μαΐου 2019 στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Φέτος, τιμώμενες χώρες ήταν οι Ισπανόφωνες. 
  Οι Θεματοφύλακες Λόγω Τεχνών είχαν τη χαρά να βρεθούν στο χώρο της έκθεσης, παρουσιάζοντας πλούσιο φωτογραφικό υλικό για τους αγαπημένους τους αναγνώστες. Βρέθηκαν με γνωστούς και αγαπημένους συγγραφείς, μίλησαν μαζί τους, επισκέφτηκαν τα περίπτερα των εκδοτικών οίκων, ενημερώθηκαν για τις νέες κυκλοφορίες, παρακολούθησαν συζητήσεις και εκδηλώσεις.
  Ελπίζουμε και του χρόνου οι Θεματοφύλακες Λόγω Τεχνών να είναι  στη Θεσσαλονίκη  δίνοντας στους αναγνώστες τους μια γεύση από όσα θα λάβουν χώρα στη σημαντική αυτή έκθεση βιβλίου της χώρας μας.
  Θεματοφύλακες Λόγω Τεχνών
  Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που αγαπάμε τις λέξεις σε όποια τους μορφή κι αν τυπώνονται: άρθρα, ειδήσεις, λογοτεχνία, ποίηση και δραστηριοποιείται στο διαδίκτυο. Σας ενημερώνουμε για δραστηριότητες παλιές και καινούριες. Ελάτε μαζί μας να παίξουμε με τα λόγια που γράφονται!

  Απάντηση