Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021
More
  Αρχική Στιγμιότυπα Παρουσιάσεων Εκδήλωση Mamaya - Λυκόφως στην Αθήνα

  Εκδήλωση Mamaya – Λυκόφως στην Αθήνα

  -

  Εκδήλωση Mamaya – Λυκόφως στην Αθήνα

  Γράφει η Νάντια Κίσκα

  Στις 11 Μαϊου, οι Θεματοφύλακες λόγω τεχνών βρέθηκαν -από σπόντα- στη συνάντηση συγγραφέων που διοργανώθηκε στο Polis Art Café.

  Εκδήλωση Mamaya - Λυκόφως στην ΑθήναΟ κύριος Ελευθέριος Κεραμίδας από τις εκδόσεις Mamaya και την ομάδα Άρπη, και ο κύριος Θοδωρής Καρανικόλας από τις εκδόσεις Λυκόφως, συναντήθηκαν για να μας μεταφέρουν από τους νοητούς κόσμους στο εδώ και το τώρα, όπως έγραφε και η πρόσκληση.

  Η συζήτηση κινήθηκε ανάμεσα στον κόσμο της φαντασίας και το σήμερα, όμως γρήγορα εξελίχθηκε σε μια πολιτική συζήτηση η οποία δεν κρύβω πως με άφησε παγερά αδιάφορη, όμως τόσο ο κύριος Καρανικόλας όσο και ο κύριος Κεραμίδας κατάφεραν να απαντήσουν τις πολιτικές ερωτήσεις του κοινού με ειλικρίνεια και μαεστρία, καταφέρνοντας να διατηρήσουν την προσοχή του κοινού στα βιβλία τους.

  Η τελευταία ερώτηση που τέθηκε ωστόσο, είναι η ερώτηση που θέλει να μάθει ο κάθε αναγνώστης. Γιατί ο αναγνώστης να επιλέξει το βιβλίο του κύριου Κεραμίδα ή του κύριου Καρανικόλα;

  Εκδήλωση Mamaya - Λυκόφως στην Αθήνα

  Και οι δυο συγγραφείς απάντησαν με τον πρώτο να λέει ότι είναι ένα ψυχαγωγικό βιβλίο που θα προβληματίσει ενώ ο δεύτερος μας δήλωσε ότι είναι η σκοπιά που βλέπει κάποια πράγματα μέσα από τη χρήση φανταστικών στοιχείων που το κατατάσσουν πιο ενδιαφέρον για τον αναγνώστη.

  Όπως και να έχει, τόσο εγώ σαν Νάντια, όσο και όλη η ομάδα των Θεματοφυλάκων, ευχόμαστε καλοτάξιδη και η επική τριλογία «Οι γιοί της στάχτης» του κύριου Κεραμίδα και το συμβολικό μυθιστόρημα «Αναγκαία Πνευματική Αποκατάσταση» του κύριου Καρανικόλα.

  Εκδήλωση Mamaya – Λυκόφως στην Αθήνα

  Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να διαβάσετε την άποψη συνεργάτη μας για το πρώτο βιβλίο της επικής τριλογίας του κυρίου Κεραμίδα, το οποίο φέρει τον τίτλο “Κοράκι σε Άλικο Φόντο”, καθώς και για το δεύτερο βιβλίο, το οποίο φέρει τον τίτλο “Βέλη και Κρόκινες Φλόγες”.

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here