Τετάρτη, 27 Μαΐου, 2020
More
  Αρχική Εκδοτικοί Οίκοι Εκδόσεις Ζενίθ

  Εκδόσεις Ζενίθ

  -

  Εκδόσεις Ζενίθ

  Ένας νέος εκδοτικός οίκος άνοιξε τα φτερά του στο χώρο της Λογοτεχνίας. Ελάτε να  τον γνωρίσουμε.

  Συνέντευξη

  Ποια ιστορία κρύβεται πίσω από την ίδρυση του εκδοτικού σας οίκου; Κάνατε όνειρα για την πορεία σας; Τι συναισθήματα σας έχει αφήσει όλο αυτό το ταξίδι ως σήμερα;

  Εκδόσεις ΖενίθΕκδ. Ζενίθ: Το 2005 κυκλοφόρησε το πρώτο μου βιβλίο και το 2018 το έκτο. Ευχαριστώ τους εκδοτικούς οίκους τόσο για τη συνεργασία τους μαζί μου όσο και για τη φιλοξενία των βιβλίων μου. Η αγάπη μου για τη συγγραφή με ώθησε να αποφασίσω την ίδρυση ενός δικού μου εκδοτικού οίκου.

  Έκανα και κάνω όνειρα για την πορεία μου στον συγγραφικό χώρο. Όσον αφορά τα συναισθήματά μου σ’ αυτό το ταξίδι ως σήμερα είναι πολύ θετικά, αλλά επειδή αγαπώ τις εξελίξεις στη ζωή μου, στο εξής τα επόμενα βιβλία μου όσο κι άλλων συγγραφέων θα κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Ζενίθ.

  Προωθείται η φιλαναγνωσία σε όσους ασχολούνται με τις εκδόσεις; Ποια στοιχεία είναι απαραίτητα για την επιτυχία του κάθε εκδοτικού;

  Εκδ. Ζενίθ: Η αγάπη για το διάβασμα μας αφορά όλους μας. Επιτυχής θεωρείται ο εκδοτικός οίκος ο οποίος σέβεται συγγραφείς και αναγνωστικό κοινό. Επιτυχέστερος γίνεται όταν τη σχέση του με τους άλλους τη διέπει η ειλικρίνεια.

  Εκδόσεις ΖενίθΠέρα από τα βιβλία σας, ποιων εκδόσεων τα βιβλία θα βρει κάποιος στη βιβλιοθήκη σας; Πόσο βελτιώνει την καλή εκδοτική λειτουργία ο υγιής ανταγωνισμός;

  Εκδ. Ζενίθ: Όλων των εκδόσεων. Ο συγγραφέας και το έργο του παίζουν τον σημαντικότερο ρόλο στην επιλογή του βιβλίου. Κατά τη γνώμη μου, το επίθετο υγιής καμουφλάρει τον ανταγωνισμό, ο οποίος από μόνος του έχει μια αρνητική έννοια.

  Ξεχωρίζετε κάποια συνεργασία που σας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις; Ποια η σχέση σας με τους καταξιωμένους, αλλά και τους πρωτοεμφανιζόμενους συγγραφείς;

  Εκδ. Ζενίθ: Με όσους έχω συνεργαστεί είχα, έχω, και θέλω να συνεχίσω να έχω άψογες σχέσεις. Η σχέση μου με όλους τους συγγραφείς είναι πάντα φιλικές.

  Με ποια ευχή στο αναγνωστικό σας κοινό και τους φίλους του site των Θεματοφυλάκων Λόγω Τεχνών θέλετε να κλείσουμε;

  Εκδ. Ζενίθ: Ας αφήσουμε τα κινητά από τα χέρια μας κι ας κρατήσουμε ένα βιβλίο. Το διάβασμα δίνει φτερά στη σκέψη μας, διευρύνει τις γνώσεις μας και μας πηγαίνει σε μαγικά μονοπάτια.

  Ευχαριστώ για τη φιλοξενία

  Μελίνα  Τούντα

  Εκδόσεις Ζενίθ

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here