Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου, 2020
More
  Αρχική Λόγω Τεχνών Φιλάργυρος του Μολιέρου

  Φιλάργυρος του Μολιέρου

  -

   Φιλάργυρος του Μολιέρου
  Παιδική Θεατρική Παράσταση

  Γράφει η Αγγελίνα Παπαθανασίου

  Θέατρο Γκλόρια

  Κωμικός και συνάμα τραγικός, καθώς και ναρκισσιστής, ο πρωταγωνιστής του «Φιλάργυρου», που ζει με έναν μόνιμο φόβο ότι θα του κλέψουν την περιουσία, θα τραβήξει το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων στην παράσταση που αποτελεί τη νέα παραγωγή του Πολιτιστικού Πάρκου.

  Ο «Φιλάργυρος» του Μολιέρου θα παίζεται στο Γκλόρια (Ιπποκράτους 7, Αθήνα) από την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στις 3:30 μ.μ, σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Σπηλιόπουλου, με δεκαμελές θίασο.

  Στην παράσταση, που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 10 ετών και άνω, ο ήρωάς μας καταστρώνει σχέδια για να κάνουν τα παιδιά του πλούσιους γάμους, αγνοώντας τις δικές τους επιθυμίες. Όταν εκείνα αντιλαμβάνονται τις προθέσεις του πατέρα τους, ετοιμάζονται να φύγουν από την οικογενειακή στέγη, για να παντρευτούν τους αγαπημένους τους. Όμως, τα πράγματα περιπλέκονται και παίρνουν απρόβλεπτη τροπή, όταν πατέρας και γιος ερωτεύονται… την ίδια γυναίκα!

  Την παράσταση σκηνοθετεί ο Παναγιώτης Σπηλιόπουλος, σε μουσική επιμέλεια του Νίκου Δρογόση. Συμμετέχουν οι ηθοποιοί: Παναγιώτης Σπηλιόπουλος, Βίκυ Αθανασίου, Γιάννης Ζουμπάντης, Δημήτρης Νικολόπουλος, Γιώργος Σαμαράς, Ιωάννα Μερκουριάδου, Άγγελος Δελληκάρης, Γεωργία Σοφού, Μάνος Μπάτρης. Η οργάνωση της παραγωγής έχει γίνει από το Πολιτιστικό Πάρκο.

  Επιμέλεια κειμένου: Ζωή Τσούρα

  Πηγή: https://www.ticketmaster.gr

  Θεματοφύλακες Λόγω Τεχνών
  Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που αγαπάμε τις λέξεις σε όποια τους μορφή κι αν τυπώνονται: άρθρα, ειδήσεις, λογοτεχνία, ποίηση και δραστηριοποιείται στο διαδίκτυο. Σας ενημερώνουμε για δραστηριότητες παλιές και καινούριες. Ελάτε μαζί μας να παίξουμε με τα λόγια που γράφονται!

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here