Γράφει η Νάντια Κίσκα

Ένα από τα μεγαλύτερα events για gaming, τεχνολογία και e-sports.

22 τουρνουά, χρηματικά έπαθλα που αγγίξαν τα 1.500 ευρώ, πάνω από 20.000 αναψυκτικά fanta & sprite στα #RFRSH points.

Η έκθεση Grow Games Expo 2018 με σκοπό να αναδείξει το δημιουργικό έργο της χώρας, ήταν επίσης εκεί, μυόντας τους επισκέπτες στην ελληνική κοινότητα ανάπτυξης video gaming Youtubers, Influencers & Pro Gamers ανέβηκαν στο 360o stage και έβαλαν φωτιά στο Tae Kwon Do.

Επισκέφτηκα το event μόνο την Κυριακή, καθώς ήθελα να παρακολουθήσω τον διαγωνισμό cosplay και να κάνω τα ψώνια μου στο artist’s alley με την ησυχία μου. Έχοντας επισκεφτεί το Tae Kwon Do ξανά, στο Athen’s Tattoo Convention, ήμουν αρκετά εξοικειωμένη με τον χώρο, αλλά η διοργάνωση του Gameathlon με εξέπληξε ευχάριστα.

Σε συνεργασία των Cowboy TV και IGN Greece, ήταν η καλύτερη διοργάνωση που έχω επισκεφτεί μέχρι σήμερα.

Είχαν προνοήσει αρκετά ώστε να κατεβάσουν την gaming area και το stage στο κατώτερο διάζωμα και να βάλουν 4 μεγάλες οθόνες στην οροφή του χώρου ώστε να μπορείς να έχεις εικόνα του stage ακόμα και εάν δεν ήσουν στον χώρο των θεατών.

 Το artist alley ήταν σε έναν μεγάλο και ευρύχωρο χώρο κάνοντας τα ψώνια μου (rip μισθός…) πραγματικά απόλαυση. Για άτομο με αγοραφοβία και κλειστοφοβία, οι κοινωνικές εκηλώσεις καταλαβαίνετε πως είναι άθλος αλλά η ανάγκη μου για τέχνη, manga και cosplay είναι μεγαλύτερη!

Το 360o stage ήταν ό, τι καλύτερο σαν θεατής! Είτε βρισκόσουν στα διαζώματα, είτε στο gaming area, είτε στο artist alley η οπτική ήταν εξαιρετική και το κλίμα ακόμα καλύτερο!

Για εμένα, ήταν με διαφορά το πιο ωραίο event! Συγχαρητήρια στην διοργάνωση.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here