Παρασκευή, 7 Μαΐου, 2021
More
  Αρχική Σειρές: Μεταφρασμένη Λογοτεχνία Για την Καρδιά ενός Εργένη - Sabrina Jeffries

  Για την Καρδιά ενός Εργένη – Sabrina Jeffries

  -

  Περίμενα με αγωνία την έκδοση του δεύτερου βιβλίου, Για την Καρδιά ενός Εργένη, της σειράς #Duke Dynasty. Έχοντας γνωρίσει τη Λαίδη Γκουίν Ντρέικ και τον Τζόσουα Γουλφ στο πρώτο βιβλίο και έχοντας νιώσει πώς αισθάνεται ο ένας για τον άλλον, δεν μπορούσα να μην έχω ανυπομονησία να διαβάσω την ιστορία τους. Το εξώφυλλο είναι αντιπροσωπευτικό της ιστορίας και θα το καταλάβετε διαβάζοντάς το. 

  Προσωπική άποψη: Ελισάβετ Κόλλια

  Η Λαίδη Γκουίν είναι έτοιμη για το πρώτο της ντεμπούτο. Αν και είναι τριάντα ετών και πολλοί θα την έλεγαν γεροντοκόρη, υπήρχαν πολλοί λόγοι που δεν κατάφερε να παρουσιαστεί στην καλή κοινωνία και να ψάξει για σύζυγο όταν έπρεπε. Ένας από τους λόγους είναι κάτι που έγινε στο παρελθόν και μπορεί να χαλάσει τη φήμη της και να καταστρέψει το όνομα της οικογένειάς της. Ο αδελφός της ο Θορν, Δούκας του Θόρνστοκ, προσπαθώντας να την προστατεύσει από προικοθήρες και τυχόν απαγωγείς, προσλαμβάνει τον Πλωτάρχη Τζόσουα Γουλφ ως σωματοφύλακα της αδελφής του για να τη συνοδεύσει στο Λονδίνο. Η απόφαση αυτή δεν βρίσκει σύμφωνο κανέναν από τους δύο ενδιαφερόμενους στην αρχή, αλλά αναγκάζονται να συμβιβαστούν.

  Ο πλωτάρχης έχει κάποια σχέδια για το μέλλον του και βρίσκει ευκαιρία να συνδυάσει τη δουλειά του ως σωματοφύλακας και τις προσωπικές του υποθέσεις. Αυτό που δεν μπορεί να τιθασεύσει είναι τα συναισθήματά του για τη Λαίδη Γκουίν. Γνωρίζει ότι είναι ακατάλληλος για σύζυγός της, όχι μόνο λόγω οικονομικού υπόβαθρου, αλλά και λόγω της αναπηρίας που απέκτησε στον πόλεμο. Είναι ο πιο κατάλληλος όμως για να φέρει εις πέρας την αποστολή προστασίας της Γκουίν. Το πάθος βέβαια που του γεννά αυτή η γυναίκα είναι τόσο δυνατό, που μπορεί να βάλει φωτιά στις αισθήσεις. Είναι αποφασισμένος πάντως να την προστατεύσει από οποιονδήποτε την απειλεί, κι ας μπαίνει στον πειρασμό κάθε φορά που είναι κοντά της!

  Όχι, δεν θα το ρίσκαρε. Το θέαμα του Μάλετ να την τραβολογάει είχε κάνει την καρδιά του σχεδόν να σταματήσει. Όχι επειδή νοιαζόταν για κείνη. Θα ήταν παράλογο να νιώθει κάτι περισσότερο από απλό ενδιαφέρον για την πλούσια αδελφή ενός δούκα. Αν και, σύμφωνα με την αδελφή του, η Λαίδη Γκουίν ήταν τριάντα ετών, δεν έμοιαζε μεγαλύτερη από την Μπίατρις. Θα είχε να διαλέξει ανάμεσα σε πολλούς άντρες μόλις έφτανε στο Λονδίνο. Καλύτερα να το θυμόταν αυτό προτού κάνει κάτι ανόητο… όπως το να αρχίσει να την ποθεί.

  Το πιο σημαντικό είναι ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία, αλλά η λογική του μπαίνει εμπόδιο. Όσο τον προκαλεί, τόσο αυτός κλείνεται στον εαυτό του. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι μια τόσο όμορφη γυναίκα μπορεί να νιώσει κάτι για κάποιον στη δική του κατάσταση.

  Αλλά όσο περισσότερο τη φιλούσε, τόσο περισσότερο ήθελε να τη φιλάει. Το στόμα της ήταν τόσο δοτικό, τόσο… τόσο δελεαστικό. Μπορούσε να στέκεται εδώ όλη μέρα έτσι, με το ένα χέρι του στη μέση της, με το ένα γόνατό του να αγγίζει το δικό της μέσα από το φόρεμά της.

  Όσο το πάθος μεταξύ τους φουντώνει, ο κίνδυνος παραμονεύει. Η Γκουίν προσπαθεί να τον προσεγγίσει, αλλά ο Τζόσουα αποτρέπει κάθε της προσπάθεια.

  Θα καταφέρει η Γκουίν να πείσει τον Τζόσουα να υποκύψει στα συναισθήματά του; Θα καταφέρει να ξεπεράσει την απειλή που μπορεί να καταστρέψει όχι μόνο τη δική της ζωή αλλά και την οικογένειά της;

  Μου άρεσε πολύ ο Τζόσουα ως χαρακτήρας. Όχι μόνο κατάφερε να ξεπεράσει το ατύχημά του, αλλά πάλεψε για να καταφέρει να περπατήσει και να νικήσει τον εθισμό του στο λάβδανο. Κι όλα αυτά για να τιμήσει την αδελφή του που του στάθηκε βράχος ακλόνητος και δεν τον άφησε να πεθάνει και να παραιτηθεί από τη ζωή. Δεν αφήνει την αναπηρία του να του χαλάσει τα σχέδια. Από την άλλη, η Λαίδη Γκουίν είναι μια γυναίκα έντιμη, παθιασμένη και δυναμική. Ξέρει να πολεμά γι’ αυτό που θέλει και της αξίζει. Το πάθος και των δύο είναι φλογερό, αλλά ο καθένας έχει τους εφιάλτες και τα φαντάσματα του παρελθόντος που τους κρατούν σε απόσταση. Τι γίνεται όμως όταν η φωτιά φουντώσει; Θα την αφήσουν να σβήσει ή θα κάνουν τα πάντα για να την αφήσουν να τους κάψει; Διαβάστε το για να μάθετε…

  Περίληψη:

  ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΕΝΟΧΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΕΙΛΗ…

  Η Λαίδη Γκουίν Ντρέικ προστατεύει εδώ και καιρό το όνομα της οικογένειάς της κρύβοντας μια ασύνετη σχέση της νιότης της. Ωστόσο, όταν ο πρώην θαυμαστής της εμφανίζεται στο Μέγαρο Άρμιταζ για να την απειλήσει ότι θα αποκαλύψει τα μυστικά της, η Γκουίν θα χρειαστεί και η ίδια προστασία. Ο δίδυμος αδελφός της, ο Θορν, προσλαμβάνει το θηροφύλακα του κτήματος, Τζόσουα Γουλφ, για να την κρατήσει ασφαλή στο Λονδίνο κατά τη διάρκεια του ντεμπούτου της. Ως ήρωας πολέμου, ο Τζόσουα νιώθει υποχρεωμένος να φέρει εις πέρας την αποστολή που ανέλαβε. Αλλά ως άντρας, το να βρίσκεται τόσο κοντά στην καλλονή που προσπαθεί να αγνοήσει είναι μαρτύριο…

  Με τον όμορφο Τζόσουα να ελέγχει κάθε της κίνηση, η Γκουίν θα προτιμούσε να ξεχάσει και το παρελθόν και την παρέλαση των προικοθήρων εργένηδων στο ντεμπούτο της. Αλλά ο Τζόσουα μένει ασυγκίνητος από τις προσπάθειές της να τον φλερτάρει και η απειλή του εκβιασμού ακόμα την κατατρέχει. Με τον κίνδυνο να πλησιάζει, η Γκουίν πρέπει να αποφασίσει ποιο είναι το μεγαλύτερο ρίσκο: να εμποδίσει τις προσπάθειες ενός παλιάνθρωπου να τη σαμποτάρει ή να ανοίξει την καρδιά της στον ακαταμάχητο σωματοφύλακα…

  Για την καρδιά ενός εργένη - Jeffries Sabrina Στοιχεία βιβλίου

  Τίτλος: Για την Καρδιά ενός Εργένη

  Συγγραφέας: Sabrina Jeffries

  Εκδόσεις: Anubis

  ISBN: 978-960-623-249-7

  Σελίδες: 320

  Ημερομηνία έκδοσης: 10/02/2021

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here