Σάββατο, Αύγουστος 24, 2019
More
  Αρχική Βιογραφίες Η αποκαθήλωση της βασίλισσας

  Η αποκαθήλωση της βασίλισσας

  -

  Η αποκαθήλωση της βασίλισσας

  Γράφει ο Δημήτρης Μπονόβας

  Τελικά, η ευχή μου δεν έπιασε. Ο Μάνος Ελευθερίου δεν ήταν ο τελευταίος. Η κατάρα συνεχίζεται. Πότε θα τελειώσει; Άγνωστο.

  Aretha Franklin. Η μεγαλύτερη έγχρωμη γυναικεία φωνή της soul, η βασίλισσα της soul, πέθανε στα 76 της νικημένη από τον καρκίνο στις 16 Αυγούστου. Ήρθε να προστεθεί σε μια αρκετά μεγάλη λίστα “αποχωρήσεων” από τον καλλιτεχνικό χώρο από πέρυσι το καλοκαίρι μέχρι και τώρα.

  Αμέτρητες συνεργασίες, αμέτρητες νο.1 επιτυχίες, αμέτρητα βραβεία για μία από τις καλύτερες φωνές που έχει βγάλει ποτέ η άλλη άκρη του Ατλαντικού. Και ποιος δεν είχε “ερωτευτεί” τα κομμάτια της; Ποια κοπέλα δεν είχε αφιερώσει έστω και μία φορά κάποιο από αυτά στον αγαπημένο της;

  Προσωπικά, πιστεύω ότι η Aretha Franklin ήταν από τους καλλιτέχνες που φεύγουν και αφήνουν ένα ταιράστιο κενό πίσω τους το οποίο, δεν ξέρω αν θα μπορέσει ποτέ κάποια άλλη να αναπληρώσει. Ωραίες φωνές υπάρχουν, βασίλισσα όμως ήταν μόνο μία…

  Η αποκαθήλωση της βασίλισσας

  Επεξεργασία εικόνας: Χαρά Δελλή

  Avatar
  Θεματοφύλακες Λόγω Τεχνών
  Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που αγαπάμε τις λέξεις σε όποια τους μορφή κι αν τυπώνονται: άρθρα, ειδήσεις, λογοτεχνία, ποίηση και δραστηριοποιείται στο διαδίκτυο. Σας ενημερώνουμε για δραστηριότητες παλιές και καινούριες. Ελάτε μαζί μας να παίξουμε με τα λόγια που γράφονται!

  Απάντηση