Τετάρτη, Ιούλιος 17, 2019
More
  Αρχική Κληρώσεις Βιβλίων Κλήρωση βιβλίου «Ανεξίτηλες στιγμές»

  Κλήρωση βιβλίου «Ανεξίτηλες στιγμές»

  -

  Οι Θεματοφύλακες Λόγω Τεχνών σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Ελκυστής, προσφέρουν προς κλήρωση ένα αντίτυπο του βιβλίου
  «Ανεξίτηλες στιγμές
  » της Καλλιόπης Παπουτσ
  ή.

  Όροι συμμετοχής
  Ακολουθείστε πιστά τα βήματα για την έγκυρη συμμετοχή σας!

  Facebook

  • Να κάνετε like στη σελίδα μας Θεματοφύλακες Λόγω Τεχνών 
  • Να κάνετε like στη σελίδα των Εκδόσεων Ελκυστής
  • Να γράψετε σε σχόλιο κάτω από τη δημοσίευση του διαγωνισμού στο facebook μια πρώτη εντύπωση για το βιβλίο και να κάνετε tag ένα φίλο σας
  • Να κοινοποιήσετε δημόσια τον διαγωνισμό

  Twitter

  Ο διαγωνισμός λήγει την Δευτέρα 8 Απριλίου στις 23:59. Η κλήρωση θα γίνει μέσω του Random Name Picker και το όνομα του τυχερού θα αναρτηθεί στη σελίδα μας στο facebook.

  Ανεξίτηλες στιγμέςΑρκεί μια στιγμή χαράς, λύπης, θυμού για να αλλάξει την πορεία της ζωής μας; Πολλές φορές είναι αρκετά ακόμα και λίγα λεπτά για να ανατρέψουν αυτά που γνωρίζαμε ή για να ανακαλύψουμε αυτά που δε γνωρίζαμε για τον εαυτό μας, την οικογένειά μας, τους ανθρώπους που εμπιστευόμαστε. Υπάρχουν κάποιες στιγμές που μένουν ανεξίτηλες στο μυαλό και την ψυχή μας. Σε κάθε μια από τις δεκαέξι ιστορίες του βιβλίου, οι ήρωες βιώνουν μια ανεξίτηλη στιγμή που θα ανατρέψει τα δεδομένα της ζωής τους. Για την Αγγελική αρκεί μια φωτογραφία. Για τη Βασιλική μια αποκάλυψη. Για τη Στελίνα ένα άλμπουμ. Για την Αλίνα ένα μικρό μολυβάκι. Για τον Παναγιώτη μια λέξη. Για την Κάτια το άνοιγμα μιας πόρτας. Αυτοί είναι μερικοί από τους ήρωες που θα συναντήσει κανείς στις Ανεξίτηλες Στιγμές. Για κάποιους από αυτούς δε θα υπάρχει επιστροφή.

  1 ΣΧΟΛΙΟ

  Απάντηση

  Λογοτεχνικό περιοδικό Θεματοφύλακες Λόγω Τεχνών

  Αρέσει σε %d bloggers: