Οι Θεματοφύλακες Λόγω Τεχνών σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Όστρια, προσφέρουν προς κλήρωση ένα αντίτυπο του βιβλίου
«Άγγελος του χάους – Βιβλίο 1: Ο θνητός γιος
» της Χρυσάνθης Καλαφάτη.

Όροι συμμετοχής
Ακολουθείστε πιστά τα βήματα για την έγκυρη συμμετοχή σας!

Facebook

Ο διαγωνισμός λήγει την Πέμπτη 7 Μαρτίου στις 23:59. Η κλήρωση θα γίνει μέσω του Random Name Picker και το όνομα του τυχερού θα αναρτηθεί στη σελίδα μας στο facebook.

Ο θνητός γιοςΟ «Άγγελος του χάους» είναι η αιώνια διαμάχη του καλού και του κακού μέσα μας. Είναι τόσο Άγγελος όσο και Δαίμονας αλλά δεν παύει να είναι σαν και εμάς. Μια ψυχή που καλείται τώρα να διαλέξει. – Ποια πλευρά του θα υπερισχύσει; – Ποια δύναμη θα τον κυριαρχήσει; – Πόσες θυσίες θα χρειαστεί να κάνει για να πετύχει το στόχο του, που είναι μόνο ένας… Να κερδίσει… αυτή την αιώνια μάχη, χωρίς η μία πλευρά να επηρεάζει την άλλη. Το σκοτάδι φέρνει φως… Το φως, σκοτάδι. ‘Ο θνητός γιος’ είναι το πρώτο βιβλίο της σειράς ‘Άγγελος του χάους’ που παρουσιάζει τις πτυχές ενός αγοριού που -κυριολεκτικά και μεταφορικά κρύβει μέσα του έναν άγγελο και έναν δαίμονα.
Κάποτε υπήρξε φως και λογική… Μετά σκότος και διαστρεβλωμένη αλήθεια… Έπειτα έρωτας και πόνος… Και στο τέλος τίποτα… Έτσι ακριβώς ήταν η ζωή για τον Τζόσουα Γουόλτερς που στα είκοσι πρώτα χρόνια της ζωής του τα είχε όλα. Μια θετή οικογένεια να τον αγαπά και να τον στηρίζει, μια σπουδαία καριέρα να τον περιμένει, έναν αδελφικό φίλο να είναι πάντα εκεί σε κάθε του βήμα. Μετά ήρθε η πικρή αλήθεια που έφερε στο φως τους χειρότερούς του εφιάλτες. Έπειτα ο έρωτας και ο πόνος της γνώσης ότι δεν θα μπορέσει να καταφέρει να τον γευτεί. Και τέλος το άγνωστο, το τίποτα, να αντικατοπτρίζει έναν νέο κόσμο γεμάτο από απρόσμενες εξελίξεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here