Δευτέρα, Σεπτέμβριος 16, 2019
More
  Αρχική Κληρώσεις Βιβλίων Κλήρωση του βιβλίου «Λουίζα ή το Τέλος του Κόσμου» αποκλειστικά για τα...

  Κλήρωση του βιβλίου «Λουίζα ή το Τέλος του Κόσμου» αποκλειστικά για τα μέλη της ομάδας μας

  -

  Αποκλειστικά για τα μέλη της ομάδας μας Θεματοφύλακες Λόγω Τεχνών
  στο facebook.
  O
  ι Θεματοφύλακες Λόγω Τεχνών σε συνεργασία με τις
  Εκδόσεις Ίαμβος
  κληρώνουμε ένα αντίτυπο του βιβλίου
  «Λουίζα ή το Τέλος του Κόσμου» του Σήφη Ζερβουδάκη.

  Ακολουθείστε τα βήματα για την έγκυρη συμμετοχή σας:

  • Να είστε μέλη στην ομάδα μας Θεματοφύλακες Λόγω Τεχνών
  • Να κάνετε like στη σελίδα Εκδόσεις Ίαμβος
  • Να κάνετε κοινοποίηση του post του διαγωνισμού μόνο μια φορά, ατομικά ο καθένας από την ομάδα μας 
  • Να σχολιάσετε κάνοντας tag έναν φίλο σας

  Ο διαγωνισμός λήγει την Δευτέρα  15 Απριλίου στις 23:59. Η κλήρωση θα γίνει μέσω του Random Name Picker και το όνομα του/της τυχερού/ης θα αναρτηθεί στην ομάδα.

  ΛουίζαΌταν ο πρωταγωνιστής της ιστορίας, που αρνείται επίμονα ν’ αποκαλύψει το όνομά του, δέχεται την πρόταση του μυστηριώδους νεαρού συγγραφέα Σταυρόπουλου να αναλάβει την πατρότητα ενός μυθιστορήματος με τον φαινομενικά αθώο τίτλο “Λουίζα”, αγνοώντας το γεγονός πως ο εκδότης του βρέθηκε δολοφονημένος, δεν μπορεί να φανταστεί τις συνέπειες. Δεν θα περάσει πολύς καιρός και θα συνειδητοποιήσει πως η πράξη του θα είναι η αιτία να περιληφθεί αμετάκλητα στη λίστα με τα μέλη μιας επικίνδυνης τρομοκρατικής οργάνωσης με σκοπό, καθώς φαίνεται, ούτε λίγο ούτε πολύ την καταστροφή του πολιτισμού.
  Η κατάσταση περιπλέκεται ακόμη περισσότερο, καθώς φανερώνεται πως έχει γίνει στόχος μιας αντίπαλης ακόμη πιο επικίνδυνης και θανάσιμης οργάνωσης, που σκοπό έχει να εξοντώσει τα μέλη της λίστας.
  Ο άτυχος άντρας θα βυθίζεται όλο και περισσότερο σε μια σκοτεινή πραγματικότητα, που δεν θα μπορούσε να φανταστεί. Ακόμη χειρότερα: η Λουίζα του μυθιστορήματος θα κάνει την εμφάνισή της ξανά και ξανά. Στο τέλος, εκείνος θα αρχίσει να αμφιβάλει για τον ίδιο του τον εαυτό, όμως θα είναι αργά και τίποτα δεν θα μπορεί πια να ελέγξει, σε μια υπόθεση που κανείς δεν είναι αυτό που φαίνεται ή που ισχυρίζεται πως είναι.

  Απάντηση