Δευτέρα, Σεπτέμβριος 16, 2019
More
  Αρχική Κληρώσεις Βιβλίων Κλήρωση βιβλίου «Ο Κώδικας της Δημιουργίας - Ο Γολγοθάς της Εύας»

  Κλήρωση βιβλίου «Ο Κώδικας της Δημιουργίας – Ο Γολγοθάς της Εύας»

  -

  Οι εκδόσεις Anubis και οι Θεματοφύλακες Λόγω Τεχνών σας προσφέρουν την ευκαιρία να συμμετέχετε σε κλήρωση για ένα σπάνιο αντίτυπο της αριθμημένης συλλεκτικής προέκδοσης του έργου: «Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ – Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΤΗΣ ΕΥΑΣ», του Γιώργου Ζορμπά, πριν την κυκλοφορία του στα βιβλιοπωλεία.

  Ακολουθείστε πιστά τα βήματα για την έγκυρη συμμετοχή σας!

  Βήματα συμμετοχής στην κλήρωση:

  • Κάντε like στη σελίδα «Ο Κώδικας της Δημιουργίας» στο Facebook  
  • Εγγραφείτε στην ιστοσελίδα (όνομα-επώνυμο) του βιβλίου The code of creation
  • Να κάνετε like στη σελίδα μας Θεματοφύλακες Λόγω Τεχνών
  • Να κοινοποιήσετε δημόσια τον διαγωνισμό

  Ο διαγωνισμός λήγει την Τετάρτη 17 Απριλίου στις 23:59. Η κλήρωση θα γίνει μέσω του Random Name Picker και το όνομα του τυχερού θα αναρτηθεί στη σελίδα μας στο facebook.

  Ο Κώδικας της ΔημιουργίαςΟ Νίκος Αυγερινός, το παιδί-θαύμα της Φυσικής, παρατάει την έρευνα, μαγεμένος από τη Σοφία, τη νεαρή, μαχητική δημοσιογράφο. Ζούνε το πάθος τους σ’ έναν κόσμο διαφορετικό. Η Ελλάδα βρίσκεται εκτός Ευρώπης, βουτηγμένη στην πείνα και την απελπισία.

  Στη Μ. Ανατολή, η οκτάχρονη Εύα ζει τον δικό της Γολγοθά, αιχμάλωτη φανατικών τζιχαντιστών. Την ίδια ώρα, σκοτεινοί συνωμότες εξυφαίνουν το τελικό σχέδιο για τον έλεγχο της Γης. Παρασύρουν στην αρένα Αμερικανούς, Ρώσους κι Ισλαμιστές, εφοδιασμένους με όπλα νέα, αποκυήματα νοσηρής τεχνολογίας. Επιστέγασμά τους το Angel, η πρώτη Τεχνητή Νοημοσύνη.

  Η σύγκρουση πλησιάζει την Ελλάδα. Ο στρατός επεμβαίνει μ’ ένα αιματηρό πραξικόπημα. Σε μια στιγμή έμπνευσης, ο Νίκος ανακαλύπτει το Ιερό Γκράαλ της Φυσικής, τη Θεωρία των Πάντων. Αποκρυπτογραφεί δυνάμεις αποκαλυπτικές, ικανές ν’ αλλάξουν τον κόσμο. Μοιραία, τραβάει την προσοχή μυστικών υπηρεσιών, βιομηχανικών κολοσσών και τρομοκρατών. Ο Νίκος κι η Σοφία επιδίδονται σε αγώνα δρόμου, για να προλάβουν. Και κρυμμένο… στο βάθος του χρόνου… παραμονεύει το απόλυτο κακό…

  Απάντηση