Σάββατο, 10 Απριλίου, 2021
More
  Αρχική Κληρώσεις Βιβλίων Κλήρωση βιβλίου Η αφαιρετική μέθοδος-Βαθύ Σκούρο Μπλε, αποκλειστικά για τα μέλη της...

  Κλήρωση βιβλίου Η αφαιρετική μέθοδος-Βαθύ Σκούρο Μπλε, αποκλειστικά για τα μέλη της ομάδας μας

  -

  Κλήρωση βιβλίου Η αφαιρετική μέθοδος

  Αποκλειστικά για τα μέλη της ομάδας μας Θεματοφύλακες Λόγω Τεχνών
  στο facebook.
  O
  ι Θεματοφύλακες Λόγω Τεχνών σε συνεργασία με τη συγγραφέα Γεωργία Πετούλη Γλάρου, κληρώνουμε ένα αντίτυπο του βιβλίου της
  «Η αφαιρετική μέθοδος-Βαθύ Σκούρο Μπλε» που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Πηγή. Ευχαριστούμε θερμά τη συγγραφέα για την ευγενική προσφορά της. 
  Ακολουθήστε τα βήματα για την έγκυρη συμμετοχή σας:

  Ο διαγωνισμός λήγει την Κυριακή 7 Μαρτίου στις 23:59. Η κλήρωση θα γίνει μέσω του Random Name Picker και τα ονόματα των τυχερών θα αναρτηθούν στην ομάδα.

  Κλήρωση βιβλίου Η αφαιρετική μέθοδος
  Κλήρωση βιβλίου Η αφαιρετική μέθοδος-Βαθύ Σκούρο Μπλε

  Η Λιζ στεκόταν µπροστά στην τζαµαρία του µικρού της δωµατίου και κοίταζε τη θάλασσα. Ξαφνικά, γύρισε το κεφάλι της προς το µέρος του και είπε ενθουσιασµένη: «Τοµ, αγόρι µου, σήµερα προβλέπεται να είναι µια ιδιαίτερα εξαιρετική µέρα, µόλις πέρασαν από µπροστά µου δυο ερωτευµένοι υπεροπτικοί γλάροι, και ξέρεις, οι γλάροι που φλερτάρουν είναι το γούρι µας!».

  • • •

  Είχε τη βεβαιότητα ότι διέθετε τον µηχανισµό που του εξασφάλιζε τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων, των ερωµένων, των εχθρών. Πίστευε ότι είχε προικιστεί µε την ικανότητα να οδηγεί τους ανθρώπους και τα γεγονότα εκεί που βόλευαν τον ίδιο. Όπως και στις τρεις προηγούµενες περιπτώσεις που είχε αναλάβει αποστολή, ο Λεόν έλαβε µήνυµα στο κινητό του, που τον ενηµέρωνε ότι στην ταχυδροµική θυρίδα που είχε ανοιχτεί στο όνοµά του, υπάρχουν έγγραφα, οδηγίες και προκαταβολή. Μόλις επέστρεψε από το ταχυδροµείο, άνοιξε τον φάκελο και βρήκε µια δεσµίδα µε χρήµατα, δύο φωτογραφίες µε το πρόσωπο ενός κοριτσιού, δεκατρείς εκτυπωµένες σελίδες και ένα εισιτήριο κινηµατογράφου µε ηµεροµηνία της ίδιας ηµέρας. Η πρώτη σελίδα ανέφερε «Έχεις στη διάθεσή σου µία εβδοµάδα για να σε εµπιστευτεί» και τίποτα άλλο.

  • • •

  Και ξαφνικά, την είδε να µπαίνει.

  1 ΣΧΟΛΙΟ

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here