Κόκκινη Βασίλισσα – παρουσίαση του βιβλίου

Γράφει η Νεκταρία Μαρκάκη

Στο Αθηναίων Πολιτεία, στις 15 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου βιβλίου της συγγραφέως  Έρσης Λάβαρη με τίτλο: “Η Κόκκινη Βασίλισσα”.

Σε μία κατάμεστη αίθουσα ο κύριος Γιάννης Κρανιάς, η Μαριάννα Πασχαλίδου καθως επίσης και η κυρία Αδαμαντίνη Κουμιώτου μίλησαν με θέρμη για αυτήν την καταπληκτική νουβέλα μυστηρίου που μόλις κυκλοφόρησε.

Με την ώριμη γραφή της, η συγγραφέας μας μεταφέρει σε μία μικρή πόλη της Ιρλανδίας. Ανάμεσα σε αυτήν την κλειστή κοινωνία , επικρατεί το φαίνεσθαι από την ουσία. Μυστικά τα οποία  κρατούνται καλά φυλαγμένα ενώ οι οικογενειακές σχέσεις συγκλονίζονται  από τα  τραγικά γεγονότα. Έντονα πάθη που μέχρι τώρα κρύβονταν πίσω από τις κλειστές πόρτες  ήρθε η ώρα να  βγουν στην επιφάνεια. Όλα αυτά συμβαίνουν  με φόντο τον  θρύλο της Κόκκινης Βασίλισσας, ενός κατά συρροή δολοφόνου από το παρελθόν.  Φαίνεται πως έφτασε η στιγμή  να ξυπνήσει μετά από πολύχρονη χειμερία νάρκη για  να συνεχίσει το αποτρόπαιο έργο του.

  • Ποιο είναι άραγε το άτομο που έχει  αναλάβει  να τιμωρήσει εκείνους που παρασύρονται από τα πάθη τους;
  • Τι από όλα αυτά που συμβαίνουν και τρομοκρατούν τους πολίτες χωρίς κανείς να μπορεί να εξηγήσει τι συμβαίνει;
  • Πως καταφέρνει ακόμα ο δολοφόνος να κυκλοφορεί ελεύθερος;     

Θα το μάθετε διαβάζοντας τη νουβέλα της Έρσης Λάβαρη ”Η Κόκκινη Βασίλισσα”  που μέσα σε 78 μόλις σελίδες αποδεικνύει περίτρανα πως αποτελεί το μέλλον της Ελληνικής λογοτεχνίας.

Το βιβλίο Η Κόκκινη Βασίλισσα  κυκλοφορεί ήδη σε όλα τα βιβλιοπωλεία, από τις Εντύποις Εκδόσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here