Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου, 2020
More
  Αρχική Λόγω Τεχνών Μαμά - Marta Barcelo

  Μαμά – Marta Barcelo

  -

  Μαμά – Marta Barcelo

  Γράφει η Αγγελίνα Παπαθανασίου

  Η People Entertainment Group παρουσιάζει το έργο της Marta Barcelo «ΜAMA» (Τοcar Mare) σε μετάφραση Μαρίας Χατζηεμμανουήλ και σκηνοθεσία Γιώργου Σουλεϊμάν, ενώ την πρωτότυπη μουσική της παράστασης συνέθεσε ο Θέμης Καραμουρατίδης.

  Μετά τις sold out παραστάσεις της “Ουρανίας”, ο Γιώργος Σουλεϊμάν επιστρέφει με μια τρυφερή ιστορία για την αιώνια και αέναη σχέση μητέρας-κόρης.

  Την Μαμά ερμηνεύει η Ελένη Καστάνη.

  Στο ρόλο της κόρης, η Ευγενία Σαμαρά.

  Μαμά - Marta Barcelo
  Μαμά – Marta Barcelo

  Η ανάγκη να αγαπάμε και να μας αγαπούν ακολουθεί μόνο τους νόμους της φύσης και της κοινωνίας ή φτιάχνει τους δικούς της; Η παραδοσιακή μορφή οικογένειας είναι το μοναδικό μοντέλο μέσα στο οποίο το παιδί θα μεγαλώσει με αγάπη; Τι θα γινόταν αν μπορούσαμε να διαλέγουμε τους γονείς και τα παιδιά μας;

  Με μια πλοκή σχεδόν κινηματογραφική, το βραβευμένο έργο της Μάρτα Μπαρσελό μας θέτει αντιμέτωπους με αυτά και άλλα παρόμοια ερωτήματα, αναζητώντας την ουσία στις σχέσεις μητέρας και παιδιού, πέρα από κοινωνικά στερεότυπα, και αναζητά το μυστικό της “ευτυχίας στο σπίτι”, που μπορεί απλά να κρύβεται σε μια συνταγή για κανελόνια.

  Το έργο κέρδισε το 6ο Τουρνουά Δραματουργίας του Καταλανικού Θεάτρου και το 5ο Τουρνουά Διατλαντικής Δραματουργίας το 2017 στο Μπουένος Άιρες.

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here