Σάββατο, Σεπτέμβριος 21, 2019
More
  Αρχική Συγγραφής Τέχνη More than you know (Περισσότερο απ' όσο ξέρεις) - Εμμανουέλα Βεντούρη

  More than you know (Περισσότερο απ’ όσο ξέρεις) – Εμμανουέλα Βεντούρη

  -

  More than you know. Μακάρι και να ήξερες πώς αισθάνομαι όταν βρίσκομαι κοντά σου. Όταν με αγγίζεις, όταν με φιλάς, όταν απλώς με κοιτάς και μου χαμογελάς. Να μπορούσες να ακούσεις τους χτύπους της καρδιάς μου, να μπορούσες να δεις, να αισθανθείς αυτό το γλυκό μούδιασμα που προκαλείς μόνο με ένα σου βλέμμα. Μακάρι και να ήξερες πόσο πολύ σε σκέφτομαι. Πως θέλω να σε βλέπω συνέχεια, να βρίσκομαι συνέχεια κοντά σου.

  Να ήξερες πως έχεις κατακτήσει την καρδιά και το μυαλό μου!

  Σε θέλω πιο πολύ απ’ όσο αντέχεις να ξέρεις. Είσαι ό,τι καλύτερο έχω, είσαι η πιο μελωδική νότα στο πεντάγραμμο της ζωής μου. Το φως που αναζητούσα, μα το σκοτάδι δεν με άφηνε να το βρω. Νιώθω έρωτα να πλημμυρίζει την ψυχή μου.

  Με αλλάζεις.

  Μαζί σου όλα είναι αλλιώς. Όλα μοιάζουν πιο εύκολα.

  Λατρεύω εσένα, λατρεύω το χαμόγελο που ζωγραφίζεται στο πρόσωπό μου όταν είμαι δίπλα σου. Λατρεύω τα συναισθήματα που γεννάς στην ψυχή μου. Λατρεύω τους, ασυνήθιστα τρελούς, ρυθμούς που χτυπάει η καρδιά μου και μόνο στη σκέψη σου. Σε λατρεύω περισσότερο απ’ όσο σου λέω, απ’ όσο ξέρεις ή φαντάζεσαι. Δεν μπορεί το μυαλό σου να σκεφτεί πόσο…

  Θέλω να σε κάνω τον πιο ευτυχισμένο άντρα του κόσμου.

  Τόσο λίγος καιρός, όμως τόσα πολλά συναισθήματα. Δεν θέλω να σβήσουν. Θέλω να σιγοκαίνε και να μας συντροφεύουν για καιρό.

  Αρχίζω να σε αγαπώ και είναι λες και είμαι ξανά δεκαοχτώ. Αλλά αυτή τη φορά όλα είναι πιο έντονα, πιο όμορφα και άκρως εθιστικά.

  Περισσότερο απ’ όσο ξέρεις.

  More than you know

  Εμμανουέλα Βεντούρη

  Θεματοφύλακες Λόγω Τεχνών
  Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που αγαπάμε τις λέξεις σε όποια τους μορφή κι αν τυπώνονται: άρθρα, ειδήσεις, λογοτεχνία, ποίηση και δραστηριοποιείται στο διαδίκτυο. Σας ενημερώνουμε για δραστηριότητες παλιές και καινούριες. Ελάτε μαζί μας να παίξουμε με τα λόγια που γράφονται!

  Απάντηση