Νάντια Βαβάση

0

Νάντια Βαβάση. Η γραφή και η ζωγραφική μπήκαν στη ζωή μου από πολύ μικρή, αφού γράφω τα δικά μου “Ποιήματα” και ζωγραφίζω από το Δημοτικό με διάκριση του Πανεπιστήμιου Cambridge και για τις δυο αγαπημένες μου Τέχνες, έχοντας χρόνια “δάσκαλο” τον οικογενειακό φίλο της οικογένειας μου, τον μεγάλο και αγαπημένο μου ποιητή, Οδυσσέα Ελύτη.

Επίσης, λατρεύω την ποίηση του Τάσου Λειβαδίτη και της Μαρίας Πολυδούρη. Στον χώρο της πεζογραφίας με κέρδισε από μικρό παιδί ο Μενέλαος Λουντέμης, ο οποίος ήταν και ο πρώτος  συγγραφέας που διάβασα, το διαχρονικό και πάντα αγαπημένο «Ένα παιδί μετράει τα άστρα”.

Αγαπώ την κλασσική μουσική, την ποπ της δεκαετίας του ’90 καθώς και το ροκ, ελληνικό και ξένο. Το συνταίριασμα των ήρεμων ήχων με τους δυνατούς είναι κάτι που αποδίδεται στο χαρακτήρα μου, όπου αγγίζω πάντα τα άκρα και ό,τι ζω το ζω με πάθος!

Είμαι εμπνεύστρια και δημιουργός της λογοτεχνικής σελίδας/ομάδας και του blog Bookaholic Thoughts (Βιβλιοψίθυροι), στο Facebook και στο Internet αντίστοιχα, τα οποία συνδιαχειρίζομαι μαζί με άλλα άτομα που μοιραζόμαστε την αγάπη μας για τα βιβλία αλλά και κάθε μορφή Τέχνης.

Η είσοδός μου στο χώρο, που αγαπώ παιδιόθεν, στο χώρο της γραφής, και ουσιαστικά η πρώτη μου επίσημη συγγραφική κίνηση, είναι με την συλλογική έκδοση των Εκδόσεων Όστρια, με την «Ποιητική Ανθολογία του Φθινοπώρου 2016»

Από τις εκδόσεις Αρινόη κυκλοφορεί η ποιητική μου συλλογή με τίτλο “Παγιδευμένη Μνήμη”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here