Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2020
More
  Αρχική Ιστολόγια Νεκταρία Μαρκάκη

  Νεκταρία Μαρκάκη

  -

  Νεκταρία Μαρκάκη

  Η Νεκταρία Μαρκάκη γεννήθηκε στην Αθήνα κι από μικρή ηλικία ανέπτυξε έντονο ενδιαφέρον για ο,τιδήποτε φανταστικό και άπιαστο. Ως έφηβη ξεκίνησε να διαβάζει αχόρταγα, με αποτέλεσμα να αναπτύξει αγάπη για τη συγγραφή. Βρήκε διέξοδο σε αυτή, αφού ήταν ένα μοναχικό παιδί που δεν μπορούσε να εκφραστεί τόσο καλά λεκτικά όσο γραπτώς.

  Αν και για λίγα χρόνια, εξαιτίας της καθημερινότητας, το πάθος της είχε μπει στον πάγο, πριν εφτά χρόνια η ανάγκη για έκφραση επανήλθε κι έτσι άρχισε να γράφει ιστορίες στην αγγλική γλώσσα. Σύντομα οι ιστορίες της βρήκαν ανταπόκριση στην πλατφόρμα συγγραφέων του Wattpad, κι άρχισε να τις μεταφέρει στα ελληνικά. Εξαιτίας της αγάπης των αναγνωστών αποφάσισε να εκδώσει στα αγγλικά και στα ελληνικά το πρώτο της ρομαντικό, χιουμοριστικό μυθιστόρημα με τίτλο “Χωρίς Χάρτη” (Unmapped) το οποίο κυκλοφορεί στην Amazon.

  Σύντομα ακολούθησε συνεργασία με τις Εκδόσεις Αέναον απ’ όπου κυκλοφόρησε το μυθιστόρημά της με τίτλο “Για να μην ξεχνάς”. Το έργο της με τίτλο “Το κορίτσι με το ηλιοτρόπιο” κυκλοφόρησε στην Amazon με μεγάλη επιτυχία και αποτελεί το έναυσμα της συνεργασίας της με τις Εκδόσεις Maradel.

  Μπορείτε να επισκεφτείτε εδώ το blog της Νεκταρίας Μαρκάκη

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here