Ο μαγικός κόσμος της Δριπαικόσας

Προσωπική άποψη: Αγγελίνα Παπαθανασίου

Διαβάζοντας το βιβλίο της συγγραφέως Μαρίας ΧονδρούΟ μαγικός κόσμος της Δριπαικόσας”, έγινα και εγώ ένα μικρό παιδί και ακολούθησα νοερά τον ήρωα της, τον Ζαχαρία, στο φανταστικό του ταξίδι στη Δριπαικόσα.

Όλα ξεκίνησαν από μια μαγική βελανιδιά. Ο Ζαχαρίας ξεκίνησε το ταξίδι του και στο διάβα του συνάντησε ξωτικά, νεράιδες, δράκους και άλλα μαγικά παραμυθένια πλάσματα.

Ανέλαβε μια αποστολή. Να ελευθερώσει τον τελευταίο δράκο της Δριπαικόσας, να βρει το μοναδικό του αυγό που έπρεπε να εκκολαφτεί. Σε αυτή την περιπέτεια, ο Ζαχαρίας είχε για βοηθό του, ένα μικρό ξωτικό, τον Φασαρία.

Και ξέρετε γιατί υπήρχε μόνο ένας δράκος στη Δριπαικόσα;

Γιατί δεν γράφονται πια πολλά παραμύθια για δράκους και όσα γράφονται δεν διαβάζονται, γιατί τα παιδιά προτιμούν να παίζουν με ηλεκτρονικά παιχνίδια. Έτσι, οι νεράιδες, οι δράκοι και τα ξωτικά χάνουν μέρα με την ημέρα την λάμψη τους,  επειδή ελάχιστοι ασχολούνται μαζί τους.

Αν θέλετε να σώσετε τα πλάσματα των παραμυθιών, η μόνη λύση είναι να πιστεύετε στα παραμύθια και να ζείτε το δικό σας παραμύθι. Γιατί, όπως λέει και η Μαγική Βελανιδιά του παραμυθιού, το κάθε παραμύθι είναι διαφορετικό και η μαγεία βρίσκεται μέσαμας.

Ευχαριστώ πολύ τη συγγραφέα για το μοναδικό ταξίδι που μου προσέφερε στον Μαγικό Κόσμο της Δριπαικόσας. Αξίζει  να γνωρίσετε και εσείς  αυτό τον υπέροχο κόσμο!!!

Το βιβλίο «Ο μαγικός κόσμος της Δριπαικόσας» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Anima.

Περίληψη: Ονειρεύεσαι; Πιστεύεις στη μαγεία; Στα  παραμύθια; Στις νεράιδες, στα ξωτικά, στους δράκους; Κάνεις με τη φαντασία σου περίπλοκα σχήματα χαζεύοντας τα σύννεφα; Αν ναι, τότε μπορείς να βοηθήσεις. Ναι, σίγουρα μπορείς. Γιατί αυτό το βιβλίο που κρατάς στα χέρια σου…. σσς… μην το πεις δυνατά… είναι ένα μαγικό ταξίδι για να επιστρέψουμε ξανά στο κόσμο των παραμυθιών.

Ο μαγικός κόσμος της Δριπαικόσας!

Κράτα τα μάτια σου ανοιχτά, μα και το μυαλό σου περισσότερο, γιατί η μαγεία κρύβεται πίσω από τις λέξεις. Γιατί τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Είσαι έτοιμος; Κλείσε τα μάτια σου για λίγο και ονειρέψου. Ακολούθησε προσεχτικά τον Ζαχαρία, τον Άγγελο και όλα τα μυστήρια πλάσματα σε ένα μοναδικό ταξίδι, γιατί ο τελευταίος δράκος πρέπει να σωθεί.

Ακολούθησε τους στον κόσμο της ΔΡΙΠΑΙΚΟΣΑΣ. Πρόσεξε μόνο…. Πρέπει να πιστεύεις, αλλιώς όλα θα χαθούν. Να είσαι έτοιμος. Πιστεύεις;. Τότε υπάρχει ελπίδα. Και μην ξεχνάς… η επιλογή είναι πάντα και μόνο δική σου.

Στοιχεία βιβλίου:

Τίτλος: Ο μαγικός κόσμος της Δριπαικόσας

Συγγραφέας: Χονδρού Μαρία

Εκδότης: Anima Εκδοτική

ISBN: 9786185184216

Αριθμός Σελίδων: 100

Έτος Έκδοσης: 2017

Εικονογράφος: Καλαδάμη Ηλιάννα

Επεξεργασία εικόνας: Αγγελίνα Παντελή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here