Με σκοπό την προβολή των έργων σας σε ένα ευρύτερο αναγνωστικό κοινό, σας ενημερώνουμε πως από σήμερα ξεκινά η υποβολή των δικών σας κειμένων & μίνι διηγημάτων στην ιστοσελίδα Θεματοφύλακες Λόγω Τεχνών https://thematofylakes.gr/.
Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας στείλετε το έργο σας που πρέπει να πληροί τις παρακάτω προϋποθέσεις:

Προϋποθέσεις Υποβολής Κειμένων & Μίνι Διηγημάτων

1) Οι γράφοντες να είναι άνω των 18 ετών. Όσοι είναι κάτω των 18 και επιθυμούν να υποβάλουν τα κείμενα τους θα θέλαμε να υπάρχει γονική συναίνεση.
2) Κείμενα με υπερβολικό αριθμό ορθογραφικών ή/και συντακτικών λαθών δε θα δημοσιεύονται.
3) Οι γράφοντες εγγυώνται την πατρότητα του κειμένου τους. Οι Θεματοφύλακες Λόγω Τεχνών δεν φέρουν καμία ευθύνη αυτής. Σε περίπτωση που συμπεριλαμβάνονται αποσπάσματα από έργο τρίτων, οφείλεται να γίνεται ξεκάθαρη η αρχική πηγή τους είτε μέσα στο κείμενο είτε με παραπομπή ή αστερίσκο.
4) Ιστορίες σε συνέχειες οι οποίες εγκαταλείπονται ανολοκλήρωτες, οι Θεματοφύλακες έχουν το δικαίωμα μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα και μετά από επικοινωνία με τον συγγραφέα να τις αποσύρουν από την σελίδα.
5) Το μέγεθος των διηγημάτων να κυμαίνεται από 350 έως 1000 λέξεις.
6) Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να μας αποστείλετε μία φωτογραφία μεγάλης ανάλυσης ή το εξώφυλλο που θέλετε να συνοδεύει το κείμενό σας, στο οποίο θα αναγράφεται ο τίτλος, το όνομα ή το ψευδώνυμό σας, και ο δημιουργός ή η διαδικτυακή προέλευση της φωτογραφίας ή εξωφύλλου.

Σημείωση: Κείμενα αμιγώς πορνογραφικού περιεχομένου, καθώς και κείμενα τα οποία ξεφεύγουν από τα όρια της μυθοπλασίας και ενεργά προάγουν ή ενθαρρύνουν φαινόμενα και συμπεριφορές όπως η βία, η αυτοκτονία, ο αυτοτραυματισμός, ο σχολικός εκφοβισμός, ο βιασμός, η παιδοφιλία, η θρησκευτική και πολιτική μισαλλοδοξία, ο ρατσισμός, και ο σεξισμός, δεν θα δημοσιεύονται.

Τρόπος υποβολής:
1. Μόνο σε ηλεκτρονική μορφή στο [email protected]
με τίτλο Υποβολή Κειμένου για Δημοσίευση και την κατηγορία στην οποία ανήκει (ρομαντική/φαντασίας/ περιπέτεια κλπ).
2. Σε αρχείο Word γραμματοσειρά Verdana 12, το όνομα του αρχείου θα περιέχει τον τίτλο του κειμένου ή του μίνι διηγήματος.
3. Χωρίς καμία διαμόρφωση στο κείμενο, όπως σελιδοποίηση κλπ.
4. Θα πρέπει να αναφέρετε το όνομα ή το ψευδώνυμο που επιθυμείτε να παρουσιαστεί με αυτό το κείμενό σας.