Οι όχθες και κύματα στην Κόρινθο

Η αγαπημένη συγγραφέας του κοινού, Ευαγγελία Ευσταθίου, το Σάββατο 10 Ιουνίου παρουσίασε το νέο βιβλίο της στις “Όχθες και κύματα” του παραθαλάσσιου Λουτρακίου Κορινθίας.

Πλήθος αναγνωστών έσπευσε με μεγάλη προθυμία στο κάλεσμα του Εκδοτικού Οργανισμού Λιβάνη, της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λουτρακίου και του βιβλιοπωλείου BeeLoo-βιβλίο και γέμισε τον χώρο της βιβλιοθήκης που φιλοξένησε την εκδήλωση, για να συνομιλήσουν με τη συγγραφέα, να φωτογραφηθούν μαζί της ή να τους υπογράψει το νέο της πόνημα, που κυκλοφορεί λίγο καιρό και έχει ήδη κερδίσει μια θέση στην καρδιά τους.

Η Ευαγγελία Ευσταθίου βρίσκεται χρόνια στον εκδοτικό χώρο με την δυναμική και εύπλαστη πένα της. Με ατέρμονη φαντασία και εξαιρετική ευστροφία εκπνέει τη ζωή μέσα από τις λέξεις.

Οι όχθες και κύματα στην Κόρινθο. Έρωτες, πάθη, αγωνία και σασπένς και μια δόση μεταφυσικής διάστασης κατακλύζουν τις σελίδες των βιβλίων της.

Όλοι είχαν να πουν για ένα γλυκό κορίτσι κι έναν απλό και δοτικό άνθρωπο, με ένα χαμόγελο για όλους. Πολλά μέλη των Θεματοφυλάκων Λόγω Τεχνών ήταν εκεί και μοιράστηκαν το φωτογραφικό υλικό μαζί μας. Καλοτάξιδο!

Επεξεργασία εικόνας: Παναγιώτα Γκουτζουρέλα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here