Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου, 2020
More
  Αρχική Στιγμιότυπα Παρουσιάσεων Οι ράτσες των αντρών με οδηγίες χρήσης στην Κατερίνη

  Οι ράτσες των αντρών με οδηγίες χρήσης στην Κατερίνη

  -

  Το απόγευμα της Κυριακής 30 Ιουνίου 2019 παρευρεθήκαμε στην παρουσίαση του νέου βιβλίου «Οι ράτσες των αντρών-με οδηγίες χρήσης» ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΠΙΛΙΩΝΗ, της συγγραφέως Χρυσάνθης Ηλία, μέλους της Ένωσης Συγγραφέων Πιερίας, σε φιλικό και δροσερό περιβάλλον στο χώρο του Θεάτρου Μω στην Κατερίνη.

  Για το βιβλίο μίλησε ο καθηγητής και θεατρικός συγγραφέας Θανάσης Μπίντας, με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο, κάνοντας διάλογο τόσο με τους συντελεστές του πάνελ όσο και με το κοινό.

  Οι ράτσες των αντρών με οδηγίες

  Απαγγελίες αποσπασμάτων απέδωσαν με ενδιαφέρον η δημοσιογράφος Μαρία Νικολαίδου και ο ηθοποιός- σκηνοθέτης Κώστας Μιστακίδης.

  Θεατροποίηση των περιπτώσεων των χαρακτήρων  των ανδρών πραγματοποίησαν πολύ πετυχημένα οι ηθοποιοί του Θεάτρου Μω: Αλέξης Δαλαμήτρας, Βαρβάρα Δαβιτίδου και Ελευθερία Παπαδοπούλου.

  Η συγγραφέας, αφού ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους, έδωσε μικρές διευκρινήσεις  για τη δημιουργία του νέου της βιβλίου που είναι γραμμένο με πολύ χιούμορ αλλά και πολλές αλήθειες….

  Συνομίλησε με τους φίλους και υπέγραψε αντίτυπα του βιβλίου ενώ έξω είχε στηθεί ένας ιδιαίτερος μπουφές για τους καλεσμένους, με γλυκά και αλμυρά αλλά και δροσερά κεράσματα, για λίγη κουβέντα με ένα ποτήρι κρασί.

  Ας είναι καλοτάξιδο!

                                                  Ευγενία Κορτσάρη

                                                  Γ. Γραμματέας Ένωσης Συγγραφέων Πιερίας

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here