Παρουσίαση βιβλίου – Το μυστικό μας

Γράφει η Νεφέλη Πόπη Ζάνη

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων “Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2017” του Δήμου Ζίτσας, πραγματοποιήθηκε η βιβλιοπαρουσίαση της συγγραφέως Μαρίας Καλτσή του μυθιστορήματός της με τίτλο “Το μυστικό μας”, που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Οσελότος,την περασμένη Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017 στις 20:30 μ.μ.

Η παρουσίαση βιβλίου έγινε στον προαύλιο χώρο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ελεούσας. 

Για το βιβλίο μίλησε η κα. Έφη Αποστολάτου, δικηγόρος & διαπιστευμένη διαμεσολαβητής του υπουργείου Δικαιοσύνης. Απόσπάσματα διάβασε ο κος Νίκος Τζίμας της θεατρικής ομάδος “Επί Σκηνής” του Δήμου Ζίτσας. Την εκδήλωση συντόνιζε ο κος Μίλτος Γήτας, δημοσιογράφος & ποιητής.

Μια ζεστή βραδιά πλαισιωμένη από ένα θερμό αναγνωστικό κοινό!

Ευχόμαστε στην κα Καλτσή πάντα επιτυχίες!

Το μυστικό μαςΠαρουσίαση βιβλίου –Tο μυστικό μας… Το μυστικό του Μάνου και της Τζίνας, δυο ανθρώπων που η μοίρα τους ένωσε απροσδόκητα. Εκείνος πιλότος κι εκείνη αεροσυνοδός, βρίσκονται να μοιράζονται τους ίδιους ουρανούς και ο έρωτάς τους είναι πιο δυνατός κι από τον ήλιο που βλέπουν στις πτήσεις τους. Αψήφησαν τη λογική, τα “πρέπει”, τη διαφορά ηλικίας, τις ζωές που είχαν ήδη φτιάξει ο καθένας χωριστά, για ν’ ακολουθήσουν τον δρόμο της καρδιάς τους και να αφεθούν σε ένα πάθος δυνατό, σ’ έναν έρωτα παράνομο, κρυμμένο απ’ όλους και απ’ όλα, σ’ ένα μυστικό που πίστευαν κι οι δυο πως δεν θα τέλειωνε ποτέ! Πόσο μπορούν να κρατηθούν όμως οι όρκοι των παθιασμένων εραστών, όταν η μοίρα έχει πάρει άλλες αποφάσεις;

(Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here