Κυριακή, 11 Απριλίου, 2021
More
  Αρχική Στιγμιότυπα Παρουσιάσεων Παρουσίαση " Ο θνητός γιος Άγγελος του χάους:" στην Αθήνα

  Παρουσίαση ” Ο θνητός γιος Άγγελος του χάους:” στην Αθήνα

  -

  Παρουσίαση Ο θνητός γιος

  Γράφει η Νάντια Κίσκα 

  Σε ένα κλίμα αγάπης, στήριξης και περηφάνιας, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου και ώρα 8.00 μ.μ., η παρουσίαση του πρώτου βιβλίου της σειράς “Άγγελος του χάους” της Χρυσάνθης Καλαφάτη, που φέρει τον τίτλο “Ο θνητός γιος”, και το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Όστρια.

  Ο θνητός γιοςΣτον χώρο των εκδόσεων, όπου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση, βρισκόντουσαν από νωρίς τόσο η συγγραφέας και η οικογένειά της, όσο και οι φίλοι της, που μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για το βιβλίο της. Τη βραδιά συντόνιζε η κυρία Χριστίνα Νάκου, ενώ ο συγγραφέας Κωνσταντίνος Βαβάτσης, ο συγγραφέας Μάριος Καρακατσάνης και η κυρία Μαργαρίτα Ράμπια μίλησαν για το ήθος, την συγγραφική πορεία της συγγραφέως, αλλά και για το ίδιο το βιβλίο. Αποσπάσματα διάβασαν η ηθοποιός Ιλεάνα Κουγιανού και ο συγγραφέας Μάριος Καρακατσάνης, αποδεικνύοντάς μας ότι εκτός από εξαιρετικός συγγραφέας είναι και ένας υπέροχος αφηγητής.

  Η πρωταγωνίστρια της βραδιάς, η συγγραφέας Χρυσάνθη Καλαφάτη, μας μύησε στον κόσμο του Τζος, του πρωταγωνιστή του βιβλίου της, μας μίλησε για το ταξίδι της έως τώρα, ενώ καλεί το αναγνωστικό κοινό να αγκαλιάσει το λογοτεχνικό παιδί της με αγάπη και σεβασμό.

  Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Όστρια.

  Εμείς να ευχηθούμε στην κ. Καλαφάτη να είναι καλοτάξιδο το βιβλίο της και κάθε επιτυχία στο μέλλον!

  Παρουσίαση Ο θνητός γιος

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here