Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου, 2020
More
  Αρχική Στιγμιότυπα Παρουσιάσεων Παρουσίαση βιβλίου Το κυνήγι της μάγισσας

  Παρουσίαση βιβλίου Το κυνήγι της μάγισσας

  -

  Το κυνήγι της μάγισσας

  Γράφει η Νάντια Κίσκα

  Το Σάββατο 6 Οκτώβρη και ώρα 18.00, πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο «Αίτιον», στη σκιά της Ακρόπολης, η παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος φαντασίας της Χριστίνας Μιχελάκη, από τις Εκδόσεις Ελκυστής.

  Η κυρία Μιχελάκη, με την στήριξη της οικογένειας και των φίλων της, σύστησε στον κόσμο της Αθήνας τον δεύτερο κατά σειρά λογοτεχνικό καρπό της. Οι συγγραφείς και αρθρογράφοι Νεκταρία Μαρκάκη και Βασιλική Μπούζα, μίλησαν για την μάγισσα Αλίνα και τις εντυπώσεις που τους άφησε το λογοτεχνικό τους ταξίδι στις σελίδες της κυρίας Μιχελάκη.

  Το κυνήγι της μάγισσας

  Σε ένα οικογενειακό και ζεστό κλίμα, η συγγραφέας μάς μίλησε για το ταξίδι της Αλίνα, τα πάθη, τα λάθη, και τους θανάσιμους εχθρούς που καλείται να αντιμετωπίσει όταν, μετά τον θάνατο των γονιών της, μετακομίσει στο Σάμερλαντ, παρέα με τον αινιγματικό Στέφαν. Αμέσως μετά, δέχτηκε τις ερωτήσεις των αναγνωστών της.

  Εμείς, σαν Θεματοφύλακες, θα θέλαμε να ευχηθούμε καλό ταξίδι στο βιβλίο της κυρίας Μιχελάκη, και ελπίζουμε να βρει μία θέση στο ράφι κάθε βιβλιόφιλου της φανταστικής λογοτεχνίας.

  Περίληψη: Η Αλίνα είναι ένα συνηθισμένο κορίτσι όπως όλα τα άλλα γύρω της. Ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα και ο ξαφνικός θάνατος των γονιών της την αναγκάζουν να μετακομίσει στο Σάμερλαντ, με τους παππούδες της. Εκεί θα κάνει μία καινούργια αρχή στη ζωή της, μα και θα γνωρίσει τον αινιγματικό Στέφαν, που έχει βάλει πλώρη για την καρδιά της. Η ζωή της, όμως, κάθε άλλο παρά συνηθισμένη θα παραμείνει, όταν ένας μυστηριώδης άντρας θα κάνει την εμφάνισή του στη μικρή πόλη, με τις αποσκευές του γεμάτες από εκδίκηση και θάνατο. Θα καταφέρει η ηρωίδα μας να αντιμετωπίσει τις νέες προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά της; Πού θα κρυφτεί όταν το κυνήγι θα αρχίσει στους ηλιόλουστους δρόμους του Σάμερλαντ;

  Το κυνήγι της μάγισσας

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here