Γράφει η Αγγελίνα Παπαθανασίου

Παζάρι Βιβλίου 2019Το πρωινό του Σαββάτου μας ξεκίνησε με μια επίσκεψη στο παζάρι βιβλίου στην πλατεία Κοτζιά.

Παζάρι Βιβλίου 2019Ο κόσμος αρκετός. Σε κάποιους πάγκους υπήρχε το αδιαχώρητο και για να δεις τα βιβλία έπρεπε να περιμένεις μέχρι να αραιώσει λίγο ο κόσμος. Τα βιβλία δυστυχώς, δεν είναι τοποθετημένα ούτε ανά εκδοτικό, ούτε ανά κατηγορία. Αυτό ίσως κάνει πιο δύσκολη την αναζήτηση.

Υπάρχουν όμως βιβλία για όλους τους αναγνώστες, καλύπτοντας όλα τα ενδιαφέροντα. Βιβλία παιδικά και εφηβικά, βιβλία ζωγραφικής για παιδιά με τους αγαπημένους τους ήρωες.

Οι αναγνώστες θα βρουν μυθιστορήματα, βιβλία ψυχολογίας και αυτοβελτίωσης, βιβλία για το θέατρο, τη μουσική, τη ζωγραφική, τη μαγειρική, την κηπουρική, βιβλία για κατασκευές και βιβλία με θρησκευτικό περιεχόμενο.

Παζάρι Βιβλίου 2019

Απαιτείται χρόνος, επιμονή, υπομονή και όρεξη, για να ανακαλύψετε τα βιβλία που σας ενδιαφέρουν. Όσοι από σας έχετε μικρά παιδιά, έχετε πολλές επιλογές. Σχεδόν όλοι οι εκδοτικοί έχουν βιβλία για τους μικρούς αναγνώστες. Εμείς ανακαλύψαμε κάποια βιβλία παιδικά από το 2017.

Για να βρείτε και εσείς τα βιβλία που σας ενδιαφέρουν σε πολύ χαμηλές τιμές, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το παζάρι βιβλίου στην πλατεία Κοτζιά, που είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 9 το πρωί ως τις 9 το βράδυ και θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here