Γράφει η Αγγελίνα Παπαθανασίου

Το απόγευμα του Σαββάτου 21 Απριλίου βρεθήκαμε στο κινηματοθέατρο «Νέα Ελβετία» στο  Βύρωνα, προσκεκλημένοι των συγγραφέων  Γιώργου Γιώτη και Παναγιώτη Σιδηρόπουλου.

Οι δυο συγγραφείς, παρουσίασαν στο κοινό τα νέα τους βιβλία που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις ΣΔ.  «Αδέσποτες Ιστορίες» του Παναγιώτη Σιδηρόπουλου και «3 στο κόκκινο» του Γιώργου Γιώτη.

Η blogger και διαχειρίστρια της ομάδας στο Facebook «Βιβλίων Έργα» κυρία Γεωργία Ρετετάκου, σύστησε το βιβλίο «3 στο κόκκινο» στο κοινό, ενώ διαβάστηκαν και αποσπάσματα. Στη συνέχεια, το λόγο πήρε η βιβλιοκριτικός και διαχειρίστρια της ομάδας «Φίλοι της Λογοτεχνίας» κυρία Κλειώ Τσαλαπάτη, που μίλησε για το ίδιο βιβλίο, αλλά έθεσε και κάποιες ερωτήσεις στο συγγραφέα σχετικά με το βιβλίο του.

 

Πιάτσα ΟνείρωνΣτη συνέχεια, παρουσιάστηκε στο κοινό το βιβλίο «Αδέσποτες ιστορίες» από την διαχειρίστρια της ομάδας «Βιβλίο της Παρέας», τη κυρία Εύα Νάτση. Για το ίδιο βιβλίο μίλησε λίγο αργότερα  και η κυρία Τσαλαπάτη, ενώ δεν παρέλειψε να πάρει απαντήσεις από τον συγγραφέα για τις ερωτήσεις που της δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης του βιβλίου. Στο τέλος της παρουσίασης έγινε η υπογραφή των βιβλίων από τους συγγραφείς.

Εμείς να τους ευχηθούμε να είναι καλοτάξιδα τα βιβλία τους και να  φτάσουν ψηλά, στον κόσμο των ονείρων και να είμαστε όλοι καλεσμένοι στην πιάτσα τους!

Επεξεργασία εικόνας: Παναγιώτα Γκουτζουρέλα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here