Κυριακή, 26 Ιανουαρίου, 2020
More

  Πλησίασέ  με – A. L. Jackson

  -

  Πλησίασέ  με – A. L. Jackson

  Προσωπική άποψη: Ελισάβετ Κόλλια

  Πόσο μου αρέσει το εξώφυλλο του βιβλίου! Πραγματικά ξεχειλίζει από αγάπη και πάθος! Το ζευγάρι είναι τόσο ταιριαστό, που ανυπομονείς να ξεκινήσεις την ανάγνωση του βιβλίου, για να μάθεις τη συνέχεια της ιστορίας του Τζάρεντ και της Άλι. Μετά το «Έλα κοντά μου», η ιστορία  συνεχίζεται με το βιβλίο «Πλησίασέ με».

  Στο δεύτερο βιβλίο της σειράς «Η τριλογία του πάθους», ο Τζάρεντ έχει αποφασίσει να παλέψει για την αγάπη της Άλι. Θέλει να φανεί αντάξιός της, και κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να το αποδείξει στην ίδια και την οικογένειά της.

  Γνωρίζει ότι δεν είναι αποδεκτός από όλους και, επειδή θέλει να είναι η Άλι ευτυχισμένη, βάζει τα δυνατά του, προκειμένου να τους αποδείξει ότι μπορεί να της προσφέρει ό,τι της αξίζει. Θέλει να κάνει τα πάντα για την οικογένειά του, η Αλίνα Μουρ είναι πλέον η οικογένειά του. Οι τύψεις όμως που τον έχουν κυριέψει ολοκληρωτικά, δεν τον αφήνουν να νιώσει ελεύθερος και να εκφράσει τα αισθήματά του.

  Όταν κάποια φαντάσματα του παρελθόντος εισβάλλουν στη νέα του ζωή, ο Τζάρεντ δεν ξέρει πώς να τα διαχειριστεί, και ο μόνος τρόπος που γνωρίζει για να τα απομακρύνει είναι ο θυμός και η βία. Ο φόβος του ότι θα χάσει ό,τι είναι πιο σημαντικό για εκείνον, κινδυνεύει να πραγματοποιηθεί.

  Παίρνοντας βαθιά ανάσα, έγειρα το κεφάλι μου και τη φίλησα ακουμπώντας σταθερά το στόμα μου στο δικό της. Για μια στιγμή έμεινα ν’ απολαμβάνω την αίσθηση να κρατώ στα χέρια μου αυτό το γλυκό πρόσωπο. Μετά, τραβήχτηκα κι έψαξα να βρω κατανόηση στο βλέμμα της.

   ” Εσύ είσαι ο μόνος λόγος που βρίσκομαι εδώ, Άλι”.

  Η Αλίνα προσπαθεί να τον κάνει να ανοιχτεί. Πιστεύει ότι, κάνοντάς τον να μιλήσει, θα τον βοηθήσει να συγχωρέσει τον εαυτό του για όλα τα λάθη του και να καταφέρει επιτέλους να νιώσει ευτυχισμένος και ελεύθερος από τύψεις και δεσμά που τον κρατούν στο παρελθόν.

  Οι ανάσες μας έβγαιναν σαν αχνός στον παγωμένο αέρα. 

  Κοιτάξαμε πάνω, μέσα από τα γυμνά κλαδιά των δέντρων. Τα άστρα άρχισαν ν’ αχνοφέγγουν στον ουρανό. Όλα ήταν ήρεμα, η ψυχή μου γαληνεμένη. Η αγκαλιά του Τζάρεντ ήταν για μένα το καλύτερο μέρος στον κόσμο.

  Η άρνηση του Τζάρεντ όμως και ένα συμβάν, θα οδηγήσουν την Άλι στο σημείο να τον κάνει να διαλέξει. Η κατάστασή της δεν της επιτρέπει πλέον να ζει με ημίμετρα. Το περιβάλλον της πρέπει να είναι ήρεμο και αρμονικό. Ο Τζάρεντ πρέπει να αποφασίσει αν είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει το παρελθόν του, για να μη χάσει ό,τι πιο σημαντικό έχει στη ζωή του, την αγαπημένη του Άλι.

  Αγάπησα αυτούς τους δύο ήρωες! Η αγάπη τους γεννήθηκε από μικρή ηλικία και εξελίχθηκε μεγαλώνοντας! Η αληθινή αγάπη σού δίνει ώθηση να παλέψεις ακόμα και με τον ίδιο σου τον εαυτό για την ευτυχία του αγαπημένου σου.

  Πλησίασέ  με - A. L. Jackson
  Πλησίασέ  με – A. L. Jackson

  Παρά τη νεαρή ηλικία τους, η Άλι και ο Τζάρεντ έδειξαν ωριμότητα με τις πράξεις τους. Ίσως οι καταστάσεις που αντιμετώπισαν τους ανάγκασαν να ωριμάσουν πρόωρα. Η αγάπη τούς οδηγεί και οι καταστάσεις τούς βάζουν εμπόδια. Πόσο έτοιμοι είναι να τα ξεπεράσουν; Θα καταφέρει ο Τζάρεντ να συγχωρέσει τον εαυτό του για να συνεχίσει τη ζωή του ή θα μείνει προσκολλημένος στο παρελθόν χάνοντας έτσι την Άλι;

  Το βιβλίο καταφέρνει να σε κρατήσει δέσμιο μέχρι την τελευταία σελίδα. Η αγωνία για την κατάληξη του ζευγαριού δεν σε αφήνει να το εγκαταλείψεις πριν μάθεις την εξέλιξη της ιστορίας.

  Η αγάπη και το πάθος πλημμυρίζουν τις σελίδες του και σου προσφέρει απίστευτη ευφορία. Αγαπώ πολύ αυτού του είδους τα βιβλία! Πάντα μου αφήνουν μια γλύκα! Η συγγραφέας καταφέρνει να σου μεταδώσει όλα τα συναισθήματα που φορτίζουν τους ήρωές της και σε κάνει μέρος του βιβλίου. 

  Μου άρεσε πάρα πολύ. Συνειδητοποίησα πώς λειτουργεί ένας πληγωμένος, βουτηγμένος στις τύψεις άνθρωπος. Αρνείται κάθε βοήθεια και τιμωρεί τον εαυτό του κάθε στιγμή. Αρνείται την ευτυχία και πέφτει στην αυτολύπηση. Η αγάπη μπορεί να λυτρώσει μια πληγωμένη καρδιά! Φυσικά το προτείνω.

  Περίληψη:


  Μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή…

                                              Μια δεύτερη ευκαιρία στην αγάπη…

  Ο Τζάρεντ Χολτ δεν πίστευε ποτέ ότι άξιζε κάτι από τα δύο μέχρι που τα βρήκε στην αγκαλιά της Αλίνα Μουρ. Η Άλι πάντα αγαπούσε τον Τζάρεντ και είναι πανέτοιμη για το μέλλον που σχεδιάζουν μαζί. Ο Τζάρεντ, όμως, σκέφτεται την οικογένειά του. Και δεν πρόκειται να συγχωρήσει ποτέ τον εαυτό του γι’ αυτό που τους συνέβη. Πώς είναι δυνατόν να απολαμβάνει την ίδια ευτυχία που κάποτε εκείνος κατέστρεψε;

  Ξέρει ότι, για να είναι αντάξιος της Άλι, πρέπει να σταματήσει να προσπαθεί να ξεφύγει και να συμφιλιωθεί με το παρελθόν του. Όταν, όμως, αποφασίζει να αντιμετωπίσει κατά μέτωπο τους δαίμονές του, αυτοί αποδεικνύονται χειρότεροι απ’ ό,τι νόμιζε: ένας επικίνδυνος συνδυασμός ζήλιας, ψεμάτων και ανέντιμων προθέσεων. Όταν οι προθέσεις αυτές απειλούν πλέον την Άλι, ο Τζάρεντ χάνει τον έλεγχο, ενδίδοντας στην οργή εκείνη που του «χάρισε» τη φήμη του κακού παιδιού τόσα χρόνια πριν. Και θα κάνει ό,τι μπορεί για να την προστατεύσει… ακόμα κι αν αυτό τον καταστρέψει.

  Στοιχεία Βιβλίου

  Τίτλος: Πλησίασέ με

  Συγγραφέας: Α. Λ. Τζάκσον

  Εκδόσεις: Τουλίπα

  ISBN: 978-618-5044-22-0

  Ημ. Έκδοσης: 23/07/2015

  Επιμέλεια κειμένου: Ζωή Τσούρα

  Θεματοφύλακες Λόγω Τεχνών
  Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που αγαπάμε τις λέξεις σε όποια τους μορφή κι αν τυπώνονται: άρθρα, ειδήσεις, λογοτεχνία, ποίηση και δραστηριοποιείται στο διαδίκτυο. Σας ενημερώνουμε για δραστηριότητες παλιές και καινούριες. Ελάτε μαζί μας να παίξουμε με τα λόγια που γράφονται!

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here