Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2020
More
  Αρχική Στιγμιότυπα Παρουσιάσεων Πολυπαρουσίαση βιβλίων από τη Maradel Books

  Πολυπαρουσίαση βιβλίων από τη Maradel Books

  -

  Πολυπαρουσίαση βιβλίων από τη Maradel Books

  Το Σάββατο 2/2/2019 στις έξι το απόγευμα θα γίνει η πολυπαρουσίαση βιβλίων της εκδοτικής Maradel Books. Τρεις συγγραφείς θα παρουσιάσουν τα έργα τους στον φιλόξενο Πολυχώρο Αίτιον (Τζιραιών 8-10, πλησίον Μετρό Ακρόπολης).

  Συγκεκριμένα, η Χριστίνα Σιάπικα θα σας βάλει στον κόσμο της Οικογένειάς της μιλώντας για το δεύτερο βιβλίο της σειράς Κωδικός Αρχάγγελος με τίτλο, Αγάπη. Το βιβλίο θα παρουσιάσει η Χρύσα Νικολακάκη, κριτικός λογοτεχνίας, θεολόγος και ποιήτρια. Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσει η Γεωργία Καλαμαρά, επιμελήτρια του βιβλίου.

  Η πρωτοεμφανιζόμενη Θωμαή Πινακά θα παρουσιάσει το έργο της “Cougars” που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβρη από τις εκδόσεις. Για το βιβλίο θα μιλήσει η Γεωργία Ρετετάκου, διαχειρίστρια της βιβλιοφιλικής κοινότητας “Βιβλίων Έργα”. Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσει ο ηθοποιός Θανάσης Καρκαφίρης.

  Τέλος, η Νεκταρία Μαρκάκη θα παρουσιάσει ξανά το βιβλίο της “Το κορίτσι με το ηλιοτρόπιο” που επανακυκλοφορεί από τις εκδόσεις, μετά από μια πετυχημένη πορεία στο Amazon. Για το βιβλίο θα μιλήσει η Εύα Νάτση, διαχειρίστρια της ομάδας και του blog “Βιβλίο της παρέας”. Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσει η Εύα Νάτση.

  Την εκδήλωση θα συντονίσει η Κα. Έλενα Δάγκουλα ενώ θα μεταδοθεί ζωντανά από τη σελίδα Κωδικός Αρχάγγελος (https://www.facebook.com/VMAFamily/ ). Μετά το τέλος της πολυπαρουσίασης θα ακολουθήσει κλήρωση βιβλίων της εκδοτικής, για τους παρευρισκόμενους. Συγκεκριμένα στους τυχερούς θα δοθούν τα εξής βιβλία: Cougars (Θωμαή Πινακά), Το κορίτσι με το ηλιοτρόπιο (Νεκταρία Μαρκάκη), Ματωμένο ρόδο (Χριστίνα Μιχελάκη), Κυνηγοί Ζωής (Αλέξα Μέριαν), Παγιδευμένοι στο ψέμα (Ευαγγελία Κελαϊδή ), Της ψυχής μου το διαμάντι (Γιώτα Αδαμοπούλου), Κι όμως (Ηώ Αυγέρη), Η αλήθεια δεν λυτρώνει πάντα (Δέσποινα Μαράντου) και Η δική μου αλήθεια (Διονύσιος Βελονάκης).

  Πολυπαρουσίαση βιβλίων από τη Maradel Books

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here