Το This Savage Song είναι το πρώτο μέρος της διλογίας Monsters of Verity της Victoria Schwab.

Προσωπική άποψη: Αγγελίνα Παντελή

Βρέθηκε στο κινητό μου σχεδόν κατά τύχη (το βρήκα σε προσφορά σε ebook) και είμαι τόσο τυχερή που απλώς δεν το αγνόησα). Έγινε από τα αγαπημένα μου του χρόνου.

Το βιβλίο έχει να κάνει με δύο κύριους χαρακτήρες.

Σε μια πόλη χωρισμένη στα δύο, όπου κανένα μέρος δεν είναι καλύτερο από το άλλο, επικρατεί ένας χάος από αίμα, δόντια και θάνατο.

savageΗ Κέιτ είναι η θνητή κόρη ενός αρχηγού που “πληρώνει” τέρατα για να διατηρήσει τον έλεγχο του στην πόλη. Η κόρη του είναι αποφασισμένη να του δείξει ότι είναι αντάξια να κουβαλάει το όνομα του ακόμα και αν αυτό σημαίνει να γίνει τέρας η ίδια.

Ο Όγκαστ είναι ένα τέρας και έχει για πατέρα έναν άνθρωπο που επιζητά την ειρήνη. Σε αντίθεση με την Κέιτ, ο Όγκαστ δεν θέλει να είναι αυτό που είναι, το να διατηρήσει την ανθρωπιά του είναι ότι πιο σημαντικό για αυτόν. Ο Όγκαστ προσπαθεί να μείνει μακριά από τον θάνατο όπως προσπαθεί να μείνει μακριά ένας αλκοολικός από το ποτό.

Όταν όμως όλα διαλύονται ο Όγκαστ και η Κέιτ αναπτύσσουν μια παράξενη φιλία η οποία ήταν αυτό που μάγεψε στο βιβλίο. Η χημεία μεταξύ τους ήταν προφανής αν και ποτέ δεν εξελίχθηκε σε κάτι περισσότερο. Ήταν μια ωμή και αληθινή σχέση, υποστήριζαν και αποδέχονταν ο ένας τον άλλο πιο πολύ από ό, τι το έκαναν ακόμα και οι πιο κοντινοί τους άνθρωποι.

Οι χαρακτήρες είχαν βάθος, ήταν περίπλοκοι, είχαν ελαττώματα και επιθυμίες. Το βιβλίο σε κάνει πραγματικά να νοιαστείς για τις δυσκολίες που αντιμετώπιζαν και τα ηθικά εμπόδια που τους βασάνιζαν.

Η πλοκή με κράτησε συνεχώς σε εγρήγορση και δεν υπήρχε κάποιο κομμάτι στην ιστορία που να με έκανε να βαρεθώ. Η δικιά μου αξιολόγηση ήταν 5 στα 5 αστέρια, ανυπομονώ να διαβάσω το τελευταίο βιβλίο Our dark duet.

Savage SongΣτοιχεία βιβλίου:

Τίτλος: This Savage Song

Συγγραφέας: Victoria Schwab

ΕκδότηςGreenwillow Books

Σελίδες: 464

Γλώσσα: Αγγλικά

Έτος κυκλοφορίας: 2016

ISBN: 0062380877

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here