Τα επτά βασίλεια της Ελευθερίας. Το βιβλίο του Αλέξανδρου Δαμουλιάνου, είναι ένα εξαιρετικό παραμύθι για νεανικό και ενήλικο κοινό.

Προσωπική άποψη: Αγγελίνα Παπαθανασίου

Διαβάζοντάς το, ένιωσα ότι ο συγγραφέας, το έγραψε με την ψυχή του. Ζούσε την κάθε σκηνή που περιέγραφε. Διαβάζοντάς το, αισθάνεσαι την επιθυμία να γίνεις καλύτερος άνθρωπος, αλλά και να παλέψεις για έναν καλύτερο κόσμο.

Η φαντασία του συγγραφέα αχαλίνωτη. Η γραφή του εξαιρετική. Ένα βιβλίο τροφή για σκέψη. Έχω κρατήσει πολλές φράσεις από το βιβλίο, χαραγμένες στη καρδιά μου. Θα ήθελα να κλείσω την  άποψή μου για το βιβλίο του Αλέξανδρου Δαμουλιάνου  με μια από αυτές:

«Πρέπει να συγχωρούμε όσους μας αγαπούν, γιατί αλλιώς δεν θα μπορέσουμε να συγχωρέσουμε ούτε τους εαυτούς μας σε δικά μας λάθη».

Σε ευχαριστώ Αλέξανδρε για αυτό το υπέροχο ταξίδι που μου προσέφερες με το παραμύθι σου. Μακάρι όσοι το διαβάσουν να αναζητήσουν το φως  και να απαλλάξουν την ψυχή τους  από ό, τι τους βαραίνει!

Περίληψη: Η αιώνια μάχη Ελευθερίας και Αλήθειας απέναντι στο φόβο φτάνει στο αποκορύφωμά της.

Με ποια πλευρά θα ταχτεί ο άνθρωπος και ποιος θα είναι τελικά ο νικητής;

Ένα αλληγορικό παραμύθι, το οποίο απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, με κυρίαρχο το φανταστικό στοιχείο και τους συμβολισμούς.

Τα Επτά Βασίλεια της ΕλευθερίαςΣτοιχεία βιβλίου:

Τίτλος: Τα Επτά Βασίλεια της Ελευθερίας

Συγγραφέας: Αλέξανδρος Δαμουλιάνος

Εκδότης: Εκδόσεις Πνοή

Σελ.: 198

ΙSBN 978-618-83036-6-9

Επεξεργασία εικόνας: Νάγια Γ. Μητροπούλου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here