Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου, 2023
More
  ΑρχικήΣυγγραφής ΤέχνηΥποψία - Μαρία Σκαμπαρδώνη

  Υποψία – Μαρία Σκαμπαρδώνη

  -

  Υποψία

  Μία υποψία με έχει κυριεύσει, δε με αφήνει με ηρεμία να κοιμηθώ τις νύχτες. Μία υποψία με έχει καταστρέψει, απόμακρη και περίεργη με έχει κάνει με τους πάντες. Όλα πλέον τα υποπτεύομαι, όλα μου φαντάζουν απειλητικά και ύποπτα. Μία υποψία το μυαλό μου έχει διαλύσει, να ηρεμήσω δε με αφήνει.

  Δε με αγκαλιάζεις τώρα πια, απότομα φέρεσαι και μιλάς. Όσο και να σε πλησιάζω εσύ απομακρύνεσαι, κάθε φορά που σε ρωτάω τι έχεις εσύ με νεύρα απομακρύνεσαι και δε θέλεις να μιλάς. Δεν ξέρω τι να υποθέσω, τόσες σκέψεις σε ένα μυαλό χωράνε και προσπαθώ με τη λογική μου να τις τιθασεύσω.

  Υποψίες πολλές μέσα στο μυαλό μου υπάρχουν. Υποψίες πως σε άλλες αγκαλιές γυρίζεις, πως τη δική μου αγάπη πια δε λογαριάζεις. Υποψίες πως στα μάτια σου έχω πέσει πια και το ενδιαφέρον σου έχεις χάσει. Φοβίες πως εμένα πια δεν αγαπάς, πως από την καρδιά σου έχω σβήσει.

  Σημάδι δε μου δείχνεις πως όλα αυτά υπάρχουν μέσα στο μυαλό μου, δεν ξέρω πια τι να υποθέσω. Απάντησέ μου, αληθεύουν οι φόβοι μου; Για πόσο ακόμα θα με αφήνεις στην αβεβαιότητα, στην αγωνία;

  Υποψίες βασανιστικές, κατατρώγουν την ψυχή σα σαράκι.

  Για πόσο ακόμα θα αντιμετωπίζω αυτή σου τη σκληρότητα; Για πόσο ακόμα απαντήσεις δε θα μου δίνεις και θα με αφήνεις μόνη μου σε έναν ωκεανό άγνοιας και ανησυχίας;

  Μία υποψία με έχει κυριεύσει, μία υποψία ύπουλη και αδυσώπητη

  Μαρία Σκαμπαρδώνη

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  εισάγετε το σχόλιό σας!
  παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ