Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου, 2023
More

  Καλώς ήρθατε στους Θεματοφύλακες Λόγω Τεχνών

  Η κύρια ομάδα των διαχειριστών του site Λόγω Τεχνών στο σύνολο της. Σας κρατάνε συντροφιά στο όμορφο ταξίδι των Τεχνών.

  Αγγελίνα Παπαθανασίου

  Υπεύθυνη παιδικής Λογοτεχνίας & συνεργατών

  Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Είμαι παντρεμένη και μητέρα ενός έφηβου αγοριού. Έχω εργαστεί αρκετά χρόνια στον ιδιωτικό τομέα. Τα τελευταία χρόνια διδάσκω ιταλικά. Λατρεύω το διάβασμα. Η αγάπη αυτή με οδήγησε στην παρακολούθηση μαθημάτων δημιουργικής γραφής για το εφηβικό και παιδικό βιβλίο καθώς και για το παραμύθι, με εξαιρετικούς εισηγητές. Μαρία Αγγελίδου, Ελένη Σβορώνου, Ιωάννα Μπαμπέτα και Εύα Λιανού. Κείμενα μου έχουν δημοσιευτεί στο blog ‘Ένα κείμενο μια εικόνα’, και στο ebooks4greeks. Είμαι επίσης διαχειρίστρια της ομάδας Παιδική- Εφηβική βιβλιοθήκη

  Παναγιώτα Γκουτζουρέλα

  Υπεύθυνη επιμέλειας ηλεκτρονικών περιοδικών

  Η επίσκεψή μου σε μια δημόσια βιβλιοθήκη σε ηλικία οκτώ ετών έγινε η αφορμή να ερωτευτώ πρώτη φορά κεραυνοβόλα. Λάτρεψα το άρωμα, τον ήχο, την υφή των σελίδων καθώς ξεφύλλιζα το πρώτο βιβλίο που επέλεξα. Έκτοτε, τα βιβλία υπάρχουν στη ζωή μου ως μόνιμος σύντροφος, συνοδοιπόρος στα μονοπάτια που χαράζει το μυαλό και η ψυχή. Αυτή μου η αγάπη βρήκε καταφύγιο στους Θεματοφύλακες Λόγω Τεχνών. Ζω στην Κοζάνη με την οικογένειά μου. Υπηρετώ τη δημόσια εκπαίδευση αρκετά χρόνια, διδάσκοντας σε δημοτικό σχολείο.

  Ζωή Τσούρα

  Υπεύθυνη site, Επιμελήτρια & μεταφράστρια κειμένων

  Γεννήθηκα το 1985 στην Αθήνα. Από μικρή αγαπούσα πολύ τα βιβλία και ονειρευόμουν να γίνω συγγραφέας. Φοίτησα στο Τμήμα Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Έχω εργαστεί ως ιδιωτικός υπάλληλος και ως καθηγήτρια Αγγλικών. Ανήκω στους λάτρεις της Λογοτεχνίας του Φανταστικού, εξερευνώ παλιά και νέα παρακλάδια της, και δείχνω συχνά προτίμηση στην εφηβική/νεανική λογοτεχνία. Αυτά σε συνδυασμό με την αγάπη μου για την αγγλική γλώσσα είχαν ως αποτέλεσμα για χρόνια να διαβάζω και να γράφω (προς δική μου τέρψη) στα Αγγλικά, και αυτό έχει οδηγήσει στην πρόσφατη ενασχόλησή μου με τις μεταφράσεις. Ζω στην Αθήνα και αυτόν τον καιρό δουλεύω προς την ολοκλήρωση του πρώτου μυθιστορήματός μου στα Ελληνικά.

  Νεκταρία Πουλτσίδη

  Δημόσιες σχέσεις, συντονίστρια υλικού, Υπεύθυνη site

  Ποιος είπε ότι τα όνειρα δεν πραγματοποιούνται; Ποιος είπε ότι οι ιδέες δεν αποτυπώνονται; Συνοδοιπόροι της φιλαναγνωσίας, η αγάπη για τα βιβλία ενώνει καρδιές, γεφυρώνει κόσμους. Η αγάπη μου αυτή, έγινε φλόγα δημιουργίας που χωράει όλα τα ανήσυχα πνεύματα στους κόλπους της. ”Γιατί η τέχνη-σε όλες τις μορφές της-είναι τρόπος ζωής…”

  Οι τέχνες είναι η αγάπη μας και τα βιβλία απέραντα ταξίδια

  Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που αγαπάμε τις λέξεις σε όποια τους μορφή κι αν τυπώνονται: άρθρα, ειδήσεις, λογοτεχνία, ποίηση και δραστηριοποιείται στο διαδίκτυο. Σας ενημερώνουμε για δραστηριότητες παλιές και καινούριες. Ελάτε μαζί μας να παίξουμε με τα λόγια που γράφονται!

  Λογοτεχνία

  Εικαστικά και άλλες Τέχνες

  Συγγραφή

  Φιλότεχνοι

  Αν είστε και εσείς λάτρεις του βιβλίου, και της Τέχνης. Αν θέλετε να μιλήσετε με άλλους βιβλιόφιλους, αλλά και με αγαπημένους σας συγγραφείς, δεν έχετε παρά να μπείτε στην παρέα μας.