Τρίτη, 20 Οκτωβρίου, 2020
More
  Αρχική Παιδική Λογοτεχνία Ηλικίες 6-10 Άγιε μου Βασίλη σε παρακαλώ - Δέσποινα Πετρή

  Άγιε μου Βασίλη σε παρακαλώ – Δέσποινα Πετρή

  -

  Άγιε μου Βασίλη σε παρακαλώ

  Προσωπική άποψη: Αγγελίνα Παπαθανασίου

  Το βιβλίο της συγγραφέως Δέσποινας Πετρή «Άγιε μου Βασίλη σε παρακαλώ», κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λιβάνη. Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6+.

  Η συγγραφέας παρουσιάζει μια όμορφη πρωτοχρονιάτικη ιστορία με σκοπό να γνωρίσει στα παιδιά σπουδαίες έννοιες: την αγάπη, τη φιλία, την αλληλεγγύη.

  Ο Αϊ Βασίλης αναλαμβάνει μια ιδιαίτερη αποστολή αυτή τη παραμονή πρωτοχρονιάς. Να ξαναδώσει τη χαρά και την ελπίδα στους κατοίκους μιας χώρας που μια κακιά μάγισσα τους έκλεψε.

  Άγιε μου Βασίλη σε παρακαλώ

  Σε αυτή την αποστολή, ο Άγιος Βασίλης θα έχει για βοηθούς του όλους τους ήρωες των παραμυθιών, που γνωρίζουν πολύ καλά πώς να κάνουν ευτυχισμένους και χαρούμενους τους γύρω τους. Έτσι δέχονται να βοηθήσουν τον Άγιο Βασίλη σε αυτή την αποστολή.

  Για να την σώσουμε θα χρειαστώ τη μαγεία των παραμυθιών. Θα πρέπει ο καθένας από εσάς να μου δώσει ότι πιο αγαπημένο έχει. Δεν θα το πάρετε ποτέ πίσω και δε θα ζητήσετε κανένα αντάλλαγμα για αυτό.

  Αυτά είπε ο Άγιος στα πλάσματα της Χώρας των Παραμυθιών και περίμενε την αντίδρασή τους στην ανακοίνωσή του.

  Μια όμορφη και διαφορετική πρωτοχρονιάτικη ιστορία που αξίζει να διαβαστεί.

  ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΕΛΙΚΑ  Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΑΓΙΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΜΑΥΡΗ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ;

  Περίληψη: Μια διαφορετική χριστουγεννιάτικη ιστορία για τη σημασία της αγάπης, της φιλίας, της αισιοδοξίας και της ελπίδας. Ο Άγιος Βασίλης με τα ξωτικά και παρέα με όλα τα άλλα παραμυθένια πλάσματα έχουν ξεκινήσει τις ετοιμασίες για τη χριστουγεννιάτικη γιορτή.
  Τι θα γίνει όμως αυτή τη χρονιά που ο άγιος δέχεται μια ευχή διαφορετική από τις άλλες; Θα χρειαστεί σίγουρα βοήθεια αυτή τη φορά…
  Θα τα καταφέρει, άραγε, να πραγματοποιήσει την ευχή και να επιστρέψει έγκαιρα στη μακρινή χώρα του; Θα προλάβει τη γιορτή που ετοιμάζουν οι φίλοι του;

  Άγιε μου Βασίλη σε παρακαλώΣτοιχεία Βιβλίου:

  Τίτλος: Άγιε μου Βασίλη σε παρακαλώ

  Συγγραφέας: Δέσποινα Πετρή

  ISBN: 978-960-14-2774-4

  Εκδόσεις: Λιβάνη

  Σελίδες: 38

  Ημ. Έκδοσης: 2013

  Επεξεργασία εικόνας: M.Liove S.

  Προηγούμενο άρθροΝεκταρία Μαρκάκη
  Επόμενο άρθροΣυνέντευξη Αγνή Στρουμπούλη

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here