Τετάρτη, Ιούλιος 17, 2019
More
  Αρχική Ταξιδεύοντας Λογοτεχνικά Ταξιδεύουμε στην Πράγα

  Ταξιδεύουμε στην Πράγα

  -

  Ταξιδεύουμε στην Πράγα

  Μας ταξιδεύει η Αγγελίνα Παπαθανασίου

  Άλλο ένα ταξίδι ξεκινά σε λίγο μέσα από τους Θεματοφύλακες Λόγω Τεχνών. Σημερινός προορισμός μας η Πράγα, η Χρυσή Πόλη, όπως συχνά αποκαλείται. Η πρωτεύουσα της Τσεχίας, που είναι χτισμένη στις όχθες του ποταμού Μολδάβα.

  Θα γνωρίσουμε μερικά από τα πιο σημαντικά αξιοθέατα  της πόλης: το Κάστρο,  το Αστρονομικό Ρολόι, το Μουσείο του Κάφκα, το Μαύρο Θέατρο και τις αυθεντικές μαριονέτες. Στο τέλος του ταξιδιού, θα κάνουμε μια στάση στο Καφέ Σλάβια, το πιο παλαιό και γνωστό καφέ της πόλης, και θα διαβάσουμε βιβλία με φόντο την πρωτεύουσα της Τσεχίας.

  Θα ταξιδέψουμε λοιπόν σε μια παραμυθένια πόλη με πλούσιο παρελθόν, πολλά μνημεία, μουσεία και γκαλερί, γνωρίζοντας όμως και τη σύγχρονη πλευρά της, με κτίρια μοντέρνας αρχιτεκτονικής.

  Ταξιδεύουμε στην Πράγα

  Ελάτε μαζί μας. Σε λίγο αναχωρούμε!

  Avatar
  Θεματοφύλακες Λόγω Τεχνών
  Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που αγαπάμε τις λέξεις σε όποια τους μορφή κι αν τυπώνονται: άρθρα, ειδήσεις, λογοτεχνία, ποίηση και δραστηριοποιείται στο διαδίκτυο. Σας ενημερώνουμε για δραστηριότητες παλιές και καινούριες. Ελάτε μαζί μας να παίξουμε με τα λόγια που γράφονται!

  Απάντηση

  Λογοτεχνικό περιοδικό Θεματοφύλακες Λόγω Τεχνών

  Αρέσει σε %d bloggers: