Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου, 2023
More
  ΑρχικήΠαιδική ΛογοτεχνίαΗλικίες 4-6Φραντζ Κλάφτα - Τα λόγια είναι περιττά - Κατερίνα Κρις

  Φραντζ Κλάφτα – Τα λόγια είναι περιττά – Κατερίνα Κρις

  -

  Φραντζ Κλάφτα – Τα λόγια είναι περιττά

  Προσωπική άποψη: Αγγελίνα Παπαθανασίου

  Το βιβλίο της συγγραφέως και εικονογράφου Κατερίνα Κρις «Φραντζ Κλάφτα», κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη. Για ηλικίες 5+.

  Ξεχάστε ό,τι ξέρετε για τα βιβλία. Το βιβλίο της Κατερίνας Κρις είναι ό,τι πιο έξυπνο, πρωτότυπο, χιουμοριστικό και φρέσκο έχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό. ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΤΑΤΟ!

  Αν έχετε παιδιά που δεν συμπαθούν και πολύ το διάβασμα, το συγκεκριμένο βιβλίο θα τα κάνει να αλλάξουν γνώμη. Ένα βιβλίο που μπορεί να διαβαστεί από μικρούς αναγνώστες αλλά και ενήλικες επίδοξους συγγραφείς.

  Ο Φραντζ Κλάφτα είναι ένας άβιβλος συγγραφέας, αφού το βιβλίο που βρίσκεται μέσα στο μυαλό του δεν έχει γραφτεί ακόμα. Όμως είναι σίγουρος ότι όταν κυκλοφορήσει θα γίνει μεγάλη επιτυχία.

  Φραντζ Κλάφτα – Τα λόγια είναι περιττά

  Διαθέτει και μάνατζερ, όπως οφείλει κάθε συγγραφέας που σέβεται τον εαυτό του. Η μάνατζερ έχει ξεκινήσει τη διαφήμιση του βιβλίου και τον πιέζει να το τελειώσει γιατί υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση από το αναγνωστικό κοινό.

  Ο Φραντζ Κλάφτα καθυστερεί να το γράψει εξαιτίας του αναβλητικού εαυτού του. Θα ξεπεράσει το συγκεκριμένο εμπόδιο για να οδηγηθεί στη συγγραφή του τελειότερου βιβλίου;

  Μεγάλο ενδιαφέρον έχουν και τα αποφθέγματα του άβιβλου συγγραφέα.

  Όλα έχουν ήδη γραφτεί. Για να πρωτοτυπήσω, σκέφτομαι σοβαρά μήπως δεν γράψω τίποτα

  Φραντζ Κλάφτα, άβιβλος συγγραφέας

  Φραντζ Κλάφτα – Τα λόγια είναι περιττά

  Ένα βιβλίο που θα ενθουσιάσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό αναγνώστη, αλλά θα δώσει τροφή για σκέψη σε ενήλικες επίδοξους συγγραφείς. Ανυπομονώ να κυκλοφορήσει το δεύτερο βιβλίο του Κλάφτα, γιατί τέτοιο μεγάλο ταλέντο δεν πρέπει να πάει χαμένο.

  Το σημαντικό στο γράψιμο είναι να κάτσεις να γράψεις.

  Φραντζ Κλάφτα. Άβιβλος συγγραφέας

  Περίληψη: Ο Φραντζ Κλάφτα θα μπορούσε να είναι ο μεγαλύτερος συγγραφέας στον κόσμο, αν είχε καταφέρει να γράψει έστω κι ένα βιβλίο. Για την ώρα, το μόνο που έχει καταφέρει είναι να βρει άλλους να γράψουν και να κυκλοφορήσουν ένα βιβλίο που μιλάει για το βιβλίο που δεν έχει γράψει ακόμα!

  Σε αυτό το αριστουργηματικό βιβλίο, θα διαβάσετε για τη ζωή του μεγάλου (μικρού) συγγραφέα Φραντζ Κλάφτα και για τις απίστευτες δυσκολίες της γραφής που κατάφερε με τη δύναμη της θέλησής του να μην ξεπεράσει και να μην νικήσει!
  Ένα βιβλίο γραμμένο και σχεδιασμένο με χιούμορ και φαντασία για μικρούς (μεγάλους) και τον αναβλητικό εαυτό μας!

  Στοιχεία Βιβλίου

  Τίτλος: Φραντζ Κλάφτα -Τα λόγια είναι περιτά

  Συγγραφέας: Κατερίνα Κρις

  Εικονογράφος: Κατερίνα Κρις

  Εκδόσεις: Πατάκη

  ISBN: 9789601682648

  Ημ. Έκδοσης: 31/01/2019

   Επιμέλεια κειμένου: Ζωή Τσούρα

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  εισάγετε το σχόλιό σας!
  παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ