ΑρχικήΑποσπάσματαΑρχίζουμε από το τέλος (απόσπασμα) - Chris Whitaker

Αρχίζουμε από το τέλος (απόσπασμα) – Chris Whitaker

-

Αρχίζουμε από το τέλος (απόσπασμα) – Chris Whitaker

Ένα δυνατό μυθιστόρημα για ανθρώπους που αξίζουν πολλά περισσότερα απ’ αυτά που τους δίνει η ζωή. Συγκλονιστικό, με αναλαμπές χιούμορ και ελπίδας, είναι, εντέλει, μια εμπνευσμένη ιστορία για το πώς το ανθρώπινο πνεύμα υπερισχύει και πώς, τελικά, η αγάπη –σε όλες τις εκδοχές της– νικάει.

Αρχίζουμε από το τέλος (απόσπασμα)Υπάρχουν δυο είδη οικογενειών. Αυτές στις οποίες γεννιόμαστε και αυτές που δημιουργούμε.

Πριν από τριάντα χρόνια, ο Βίνσεντ Κινγκ έγινε φονιάς.
Τώρα, έχει μόλις βγει από τη φυλακή και επιστρέφει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Κέιπ Χέιβεν στην Καλιφόρνια. Δεν χαίρονται όλοι που τον βλέπουν – και πρώτα πρώτα η Σταρ Ράντλεϊ, η πρώην του, και αδελφή του κοριτσιού που σκότωσε ο Βίνσεντ.
Η Ντάτσες Ράντλεϊ, η δεκατριάχρονη κόρη της Σταρ, φροντίζει και προστατεύει τον μικρότερο αδελφό της, τον Ρόμπιν, και την όλο προβλήματα μητέρα της. Όμως, στην προσπάθειά της να προστατεύσει τη Σταρ, η Ντάτσες άθελά της πυροδοτεί μια αλυσίδα γεγονότων που θα έχουν τραγικές επιπτώσεις, όχι μόνο για την οικογένειά της, αλλά και για ολόκληρη την πόλη.

Φόνος, εκδίκηση, αντίποινα: Πόσο μακριά μπορούμε να τρέξουμε από το παρελθόν, όταν αυτό φαίνεται να επαναλαμβάνεται;

Στοιχεία βιβλίου

Αρχίζουμε από το τέλος (απόσπασμα)Τίτλος: Αρχίζουμε από το τέλος 

Συγγραφέας: Chris Whitaker

Μετάφραση: Γιώργος Μπαρουξής

Εκδόσεις: Μεταίχμιο

Σελίδες: 488

Ημερομηνία έκδοσης: 2022

ISBN: 978-618-03-2849-3

Επεξεργασία εικόνας: Παναγιώτα Γκουτζουρέλα

 

 

Υποστηρίξτε το blog μας με μία δωρεά, πατώντας εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ