Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021
More
  Αρχική Αποσπάσματα Η μέρα που τα λιοντάρια θα τρώνε πράσινη σαλάτα (απόσπασμα) - Raphaelle...

  Η μέρα που τα λιοντάρια θα τρώνε πράσινη σαλάτα (απόσπασμα) – Raphaelle Giordano

  -

  Η μέρα που τα λιοντάρια θα τρώνε πράσινη σαλάτα (απόσπασμα)
  – Raphaelle Giordano

  Πώς αποβάλλεται ο εγωκεντρισμός και η τοξικότητα από τον άνθρωπο; 
  Πώς κατακτάς τη συναισθηματική και ψυχική ωριμότητα;

  Η μέρα που τα λιοντάρια θα τρώνε πράσινη σαλάτα (απόσπασμα)
  Η μέρα που τα λιοντάρια θα τρώνε πράσινη σαλάτα (απόσπασμα)

  Ο άνθρωπος για τον άνθρωπο είναι λιοντάρι. Και τα λιοντάρια δεν κοκκινίζουν από ντροπή, ούτε έχουν λεπτότητες. Απόλυτα βέβαια για το δίκιο τους, επιβάλλουν τις απόψεις τους χωρίς να συνειδητοποιούν τον εγωκεντρισµό τους και την υπερβολική τάση τους για εξουσία. Αυτά τα λιοντάρια τα συναντάµε κάθε µέρα: εξοργισµένοι οδηγοί, υποτιµητικοί σύζυγοι, διευθυντές τυφλωµένοι από την εξουσία τους, αδιάλλακτες µητέρες που ξέρουν καλύτερα ποιο είναι το καλό των παιδιών τους… Όλα αυτά που η Ροµάν αποκαλεί «τοξικότητα».
  Τριαντάχρονη γυναίκα γεµάτη πάθος και αφοσίωση, η Ροµάν µαθαίνει στα κακοαναθρεµµένα αιλουροειδή πώς να γίνουν πιο ανθρώπινα. ∆ηµιούργησε µια εταιρεία που παρέχει ένα πρόγραµµα µοναδικό στο είδος του, µια ολοκληρωµένη αναθεώρηση της νοοτροπίας και των στάσεων ζωής. Κάποιοι από τους νέους συµµετέχοντες του προγράµµατος είναι πολύ ενδιαφέροντες. Ειδικά ένας, ο Μαξιµιλιάν Βογκ, διάσηµος επιχειρηµατίας, διευθύνων σύµβουλος µιας µεγάλης εταιρείας καλλυντικών, πολύ χαρισµατικός, αλλά αρχετυπικό δείγµα τροµακτικής τοξικότητας! Θα τα καταφέρει η Ροµάν να τον βοηθήσει να εξελιχθεί, έτσι ώστε να µπορεί να εκφράζει διαφορετικά την εσωτερική του δύναµη, µε µεγαλύτερη ορθότητα και σεβασµό προς τους άλλους; Ένα πάντως είναι σίγουρο: ο Μαξιµιλιάν δεν θα της κάνει τη ζωή εύκολη.
  Το απολαυστικό και συγκινητικό ταξίδι µιας οµάδας ανθρώπων από την τοξικότητα και τον εγωκεντρισµό προς τη συναισθηµατική και την ψυχική ωριµότητα, µε την ευαίσθητη και γλαφυρή πένα της Ραφαέλ Τζορντανό, συγγραφέα του Best Seller “Η Δεύτερη Ζωή σου ξεκινά όταν καταλάβεις πως έχεις μόνο μία”.

  Στοιχεία βιβλίου

  Η μέρα που τα λιοντάρια θα τρώνε πράσινη σαλάτα (απόσπασμα)Τίτλος: Η μέρα που τα λιοντάρια θα τρώνε πράσινη σαλάτα

  Συγγραφέας: Raphaelle Giordano

  Μετάφραση: Χαριτωμένη Βοντά

  Εκδόσεις: Ελληνικά Γράμματα

  Σελίδες: 252

  Έτος έκδοσης: 2019

  ISBN: 978-960-19-0767-3

  Επεξεργασία εικόνας: Παναγιώτα Γκουτζουρέλα

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here