Πέμπτη, Αύγουστος 22, 2019
More

  Sefton Park

  -

  Sefton Park

  Μας ταξιδεύει η Αγγελίνα Παπαθανασίου

  Τι θα λέγατε για μια επίσκεψη σε ένα από τα πιο γνωστά αγγλικά πάρκα; Αναφερόμαστε στο Sefton Park, ένα πάρκο ιδιαίτερα αγαπητό στους κατοίκους του Λίβερπουλ.

  Ένα πάρκο 200 στρεμμάτων που μοιάζει με ένα τοπίο φυσικό και όχι με έναν χώρο που δημιουργήθηκε από ανθρώπινο χέρι. Την άνοιξη, η θέα των λουλουδιών γύρω από τη λίμνη δημιουργεί ένα μοναδικό θέαμα που προσελκύει πολλούς επισκέπτες. Στο Sefton Park κάθε χρόνο διεξάγεται το Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής. Στον χώρο θα συναντήσουμε επίσης αντίγραφα αγαλμάτων του θεού Έρωτα και του Peter Pan.

  To πάρκο φιλοξενεί και το περίφημο Palm House. Ένα υπέροχο κτίριο από γυαλί. Η αντανάκλαση του ήλιου πάνω στο γυαλί, δημιουργεί διαφορετικά χρώματα ανάλογα με την ώρα της ημέρας, προσφέροντας έτσι ένα μοναδικό θέαμα.

  Στο εσωτερικό του γυάλινου κτιρίου, υπάρχουν φυτά από όλον τον κόσμο. Προσφέρεται ξενάγηση και ενημέρωση για τα 125 διαφορετικά είδη φυτών που βρίσκονται στο Palm House.

  Διοργανώνονται διάφορες εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια, όλο τον χρόνο. Από μαθήματα yoga μέχρι προβολές ταινιών και συναυλίες.

  Avatar
  Θεματοφύλακες Λόγω Τεχνών
  Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που αγαπάμε τις λέξεις σε όποια τους μορφή κι αν τυπώνονται: άρθρα, ειδήσεις, λογοτεχνία, ποίηση και δραστηριοποιείται στο διαδίκτυο. Σας ενημερώνουμε για δραστηριότητες παλιές και καινούριες. Ελάτε μαζί μας να παίξουμε με τα λόγια που γράφονται!

  Απάντηση