Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024
More
  ΑρχικήΛογοτεχνίαΔικαιολογίες Τέλος! - Dr. Dyer Wayne

  Δικαιολογίες Τέλος! – Dr. Dyer Wayne

  -

  Το «Δικαιολογίες Τέλος!» είναι ένα βιβλίο αυτοβελτίωσης του συγγραφέα Dr. Dyer Wayne και κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ιβίσκος. Ο Δρ Γουαίην Ντύερ είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος συγγραφέας και ομιλητής στο πεδίο της αυτοβελτίωσης. Έχει γράψει περισσότερα από 30 βιβλία, έχει κάνει πολλές ηχητικές παραγωγές και βίντεο και έχει εμφανιστεί σε χιλιάδες τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά προγράμματα.

  Προσωπική άποψη: Νεκταρία Βαρσαμή-Πουλτσίδη

  Μπορώ να κάνω εντυπωσιακές αλλαγές στον τρόπο ζωής μου; Είναι δυνατόν να αλλάξω σκέψεις και συμπεριφορές που με καταβάλουν και που υπήρξαν σταθεροί μου σύντροφοι από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου; Μπορώ να κάνω στροφή 180 μοιρών και να απο-προγραμματίσω τον εαυτό μου, αφού δεν έχω γνωρίσει κανέναν άλλον τρόπο να σκέπτομαι και να ενεργώ;

  Εύλογες ερωτήσεις κι όσο κι αν φαίνεται πρακτικά αδύνατον, το βιβλίο «Δικαιολογίες Τέλος!» μπορεί να δώσει απαντήσεις στις παραπάνω ερωτήσεις.

  Το «Δικαιολογίες Τέλος!» είναι ένα βιβλίο για τους ανοιχτόμυαλους που επιθυμούν να αλλάξουν, γεμάτο με ισχυρά επιχειρήματα. Μόνο εσύ μπορείς να αναλάβεις την ευθύνη των πράξεών σου. Δεν χωρούν δικαιολογίες! 

  Μέσα στις σελίδες αυτού του μετασχηματιστικού βιβλίου, «Δικαιολογίες Τέλος!», θα σου αποκαλυφθεί πώς να αλλάξεις τα αυτοκαταστροφικά μοτίβα σκέψης που σε εμπόδισαν να ζήσεις στα υψηλότερα επίπεδα επιτυχίας, ευτυχίας και υγείας. Παρόλο που μπορεί να ξέρεις τι να σκεφτείς, η αλλαγή των συνηθειών σκέψης που έχεις από την παιδική σου ηλικία μπορεί να είναι κάπως δύσκολη. Ιδού μια βοήθεια.

  Περίληψη: Μπορείς να ζήσεις τη ζωή όπως θέλεις!

  Ωστόσο, φόβοι και ενοχές, βαθιές πεποιθήσεις και πρότυπα σκέψεις χαραγμένα μέσα σου σε εμποδίζουν: Θα είναι δύσκολο. Δεν το αξίζω. Δεν είναι στη φύση μου. Δεν έχω τον χρόνο. Δεν έχω την ενέργεια. Κανείς δε θα με βοηθήσει.

  Δικαιολογίες…

  Με σαφή και μεθοδικό τρόπο ο Wayne W. Dyer φέρνει στο φως όλες τις δικαιολογίες που έχει μάθει να χρησιμοποιεί ο νους και τις ανατρέπει μία προς μία: σε βοηθά να τις αναγνωρίσεις και -ακόμη πιο σημαντικό- να τις ξεπεράσεις.

  Μπορείς να ζήσεις τη ζωή όπως θέλεις!

  Δικαιολογίες Τέλος!

  Στοιχεία βιβλίου

  Δικαιολογίες Τέλος!Τίτλος: Δικαιολογίες Τέλος! (Excuses Begone!)

  Συγγραφέας: Dyer Wayne

  ISBN: 9786185093440

  Σελίδες: 384

  Ημερομηνία έκδοσης: Φεβρουάριος 2017

  Εκδόσεις: Ιβίσκος

  Υποστηρίξτε το blog μας με μία δωρεά, πατώντας εδώ

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  εισάγετε το σχόλιό σας!
  παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ