Δευτέρα, 6 Νοεμβρίου, 2023
More
  ΑρχικήΠαιδική ΛογοτεχνίαΗλικίες 0-3Είναι ένα τέρας στο βιβλίο σου - Tom Fletcher

  Είναι ένα τέρας στο βιβλίο σου – Tom Fletcher

  -

  Ωπ! Για δες! Είναι ένα τέρας στο βιβλίο σου! Μία ευχάριστη, διαδραστική ιστορία-παιχνίδι για παιδιά από 2-3 ετών, από τον μουσικό, στιχουργό και συγγραφέα Tom Fletcher.

  Προσωπική άποψη: Ζωή Τσούρα

  Στη διαδραστική ιστορία του Tom Fletcher, ένα γλυκό και σκανταλιάρικο μπλε τερατάκι έχει τρυπώσει στις σελίδες του βιβλίου και αρχίζει να μασουλάει το χαρτί. Τα παιδιά, μέσα από τις ενθουσιώδεις προτροπές σε κάθε σελίδα, καλούνται με διάφορους τρόπους να διώξουν το τερατάκι από το βιβλίο, φυσώντας το, ταρακουνώντας το, στριφογυρνώντας το.

  Ωχ, όχι! Είναι ένα τέρας στο βιβλίο σου!

  Έλα, δοκίμασε να το διώξεις.

  Ταρακούνησε το βιβλίο και μετά γύρισε τη σελίδα…

  Σε κάθε σελίδα δοκιμάζουν και κάτι διαφορετικό, και το τερατάκι ανταποκρίνεται, μετακινούμενο και πεισματάρικο να μην εγκαταλείψει το βιβλίο. Η εικονογράφηση είναι πολύ απλή, με μονόχρωμα φόντα και έμφαση στις αντιδράσεις του μικρού τέρατος. Η χρήση διαφορετικών γραμματοσειρών ανάλογα την προτροπή, βοηθάει τα παιδιά να συνδέσουν τον γραπτό λόγο με τους εκάστοτε ήχους και κινήσεις.

  Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι που εξασκεί τη σωματική-κινητική νοημοσύνη των μικρών παιδιών. Στο τέλος, τα οδηγεί στη συμφιλίωση και την αποδοχή, καθώς το τερατάκι γίνεται ένας καλός φίλος που θα θέλουν να φροντίσουν. Το «Είναι ένα τέρας στο βιβλίο σου» είναι ένα βιβλίο που τα παιδιά θα ανοίγουν ξανά και ξανά για να παίξουν με το μικρό τερατάκι!

  Περίληψη:  Ένα σκανταλιάρικο Τέρας τρύπωσε μέσα σε αυτό το βιβλίο! Γαργάλησε, φύσηξε, τράνταξε… Θα βάλεις τα δυνατά σου για να το διώξεις;

  Ένα παιχνιδιάρικο διαδραστικό βιβλίο από τις Εκδόσεις Anubis!

  Το πρώτο βιβλίο της σειράς «Who’s in Your Book», που, χάρη στην τεράστια επιτυχία που γνώρισε, σηματοδότησε την αρχή μίας από τις πιο επιτυχημένες σειρές διαδραστικών παιδικών βιβλίων διεθνώς, η οποία μετρά ήδη 7 τίτλους και συνεχίζει…

  Στοιχεία βιβλίου

  Τίτλος: Είναι ένα τέρας στο βιβλίο σου

  Συγγραφέας: Tom Fletcher

  Εκδόσεις: Anubis 

  Ημερομηνία έκδοσης: 15/09/2021

  Σελίδες: 32

  ISBN: 978-960-623-317-3

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  εισάγετε το σχόλιό σας!
  παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ