Σάββατο, Σεπτέμβριος 21, 2019
More

  Επίσκεψη στη Σόφια

  -

  Επίσκεψη στη Σόφια

  Μας ταξιδεύει η Αγγελίνα Παπαθανασίου

  Στο σημερινό ταξίδι της Κυριακής, θα επισκεφτούμε τη Σόφια, την πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Βουλγαρίας.

  Η Σόφια είναι η πόλη που μεγαλώνει αλλά δεν γερνά. Είναι μια από τις πιο οικονομικές Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και διαθέτει αρκετά ενδιαφέροντα αξιοθέατα. Σε αυτό το ταξίδι, θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε μερικά από αυτά. Δεν θα αρκεστούμε σε αυτά που επισκέπτονται όλοι όσοι πηγαίνουν στη Σόφια. Θα προσπαθήσουμε να σας δείξουμε και μερικά λιγότερα γνωστά που έχουν όμως ενδιαφέρον.

  Θα γνωρίσουμε τον Καθεδρικό Ναό του Αλέξανδρου Νιέφσκι, ένα από τα σύμβολα της Βουλγαρίας. Θα περπατήσουμε στον εμπορικό δρόμο της Σόφιας, θα επισκεφτούμε το Εθνικό Θέατρο Ιβάν Βάζοφ, θα γνωρίσουμε τα πάρκα και τα μουσεία της.

  Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε την πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, θα κάνουμε μια στάση σε ένα από τα πιο γνωστά καφέ της πόλης και θα σας παρουσιάσουμε τις αναγνωστικές μας προτάσεις. Αυτή τη φορά, θα γνωρίσουμε βιβλία Βούλγαρων συγγραφέων.

   

  Σας περιμένουμε και σε αυτό το Κυριακάτικο ταξίδι. Είμαστε σίγουροι ότι θα δούμε και θα μάθουμε πολλά από την επίσκεψή μας στη Σόφια.

  Επίσκεψη στη Σόφια

  Σε λίγο αναχωρούμε!

  Θεματοφύλακες Λόγω Τεχνών
  Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που αγαπάμε τις λέξεις σε όποια τους μορφή κι αν τυπώνονται: άρθρα, ειδήσεις, λογοτεχνία, ποίηση και δραστηριοποιείται στο διαδίκτυο. Σας ενημερώνουμε για δραστηριότητες παλιές και καινούριες. Ελάτε μαζί μας να παίξουμε με τα λόγια που γράφονται!

  Απάντηση